Tárhely.Eu - Tárhely, Domain és Cloud VPS Szolgáltatás.
Bővebb információért kattintson ide!

Történetünk


Küldetésünk, hogy szolgáltatásaink minden egyes Megabájtjával egyre nagyobb elégedettséggel töltsük el Ügyfeleinket!
Tárhely.eu Csapata

Tudatos fejlődés


Sokan úgy gondolják, hogy a siker alapja a tudatosság. Tudjuk mit akarjunk elérni, tudjuk hogyan. A Tárhely.Eu egyik alap filozófiája is ez. A teljesen magyar tulajdonban lévő vállalat tudatosan választotta a fejlődés és növekedés útját. A cég és munkatársai is elkötelezettek Ügyfeleik és szolgáltatásaik iránt. Úgy gondoljuk, hogy a szolgáltatás az "adás", így ez jellemzi a hétköznapjainkat. Sokszor saját erőnkön felül is próbáljuk Ügyfeleinket kiszolgálni. Ez az alapja a folyamatos és sikeres fejlődésnek. És a legnagyobb gyümölcse ennek nem pénzben mérhető, hanem az Ügyfeleink elégedettségében.

Az eddigi út


A Tudatosság jegyében a Tárhely.Eu Kft. rövid távon is meglehetősen sikeres utat tett meg. 2008 as alakulását követően 2009-ben kezdte meg szolgáltatásait úgy, hogy több éve sikeresen működő vállalkozások teljes rendszerét és Ügyfélkörét vette át kiesésmentesen. Mi több, az új munkatársak bővülése mellett a "régi" munkatársakat is megtartotta, akik szakértelmükkel és tudásokkal hozzájárulnak az Ügyfelek elégedettségének növeléséhez és a cég további sikereikhez. Folyamatos szerver park, kiszolgálórendszer fejlesztése mellett olyan értékekkel növeli szolgáltatásait , mint folyamatos Ügyfél-orientált és minőségi információk biztosítása, amit neves nyomtatott médium is felhasznált már. Lévén, hogy nem csak egy szűk szolgáltatói rétegben, hanem a társadalom több részén is jelen kíván lenni a vállalat, egyre nagyobb elismertségre tesz szert. Talán emiatt is döntött úgy, hogy 2009 júniusában indít az országban egy olyan exkluzív kampányt Ügyfelei részére, amihez a világ legdrágább márkáját, a Google-t kapcsolja. (Google Adwords akció) Így már 2009 első felében is több, mint 7200 tárhelyet szolgál ki az országban a Tárhely.Eu.

Tartson Ön is velünk a jövőben, legyen részese Ön is egy kibontakozó sikernek ! Legyen Ön is egyre elégedettebb, megabájtról, megabájtra !