Páratlan, Prémium és Pazar ajándékok!

Célunk, hogy egyedülálló ajándékokkal segítsük Ügyfeleink internetes sikerét. Régi Ügyfeleink már megtapasztalhatták, hogy sohasem fukarkodtunk az értékes ajándékokkal. A kezdetekhez kattintson ide!

De Új Ügyfeleink számára is újabb és újabb pazar ajándékokat tartogatunk. Hiszen mi akkor vagyunk elégedettek, ha Ügyfeleinknek is segíthetünk. Ezért legújabb promóciónk keretében több mint 100.000 Ft értékű valóban használható és értékes ajándékcsomagot állítottunk össze:

Ajándék WordPress bővítmények

Akár újabb százezer forint értékben!WordPress oldala van? Készítettük Önnek egy izgalmas ajándékcsomagot, ami népszerű bővítményeket, prémium Template-eket, Divi és Elementor kiegészítőket is tartalmaz. De ez legyen meglepetés a tárhely megrendelése után 🙂
(2020.03.11. után vásárolt vagy hosszabbításra került tárhely esetében)

Válasszon, melyik ajándékra kíváncsi bővebben:

1.) T-Docs - Egy Word-ot, Excelt, helyettesíteni képes online szolgáltatás
2.) Mesterke.hu - Egy éves ingyenes megjelenés a szolgáltatás és szakember kereső portálon!
3.) GData Vírusirto - 3 hónapos ingyenes védelem
4.) Seo - Keresőoptimalizálást segítő rendszerek. Igen, még ebben is segítünk!
5.) Tudnivalók és információk az ajándékokkal kapcsolatban.

A T-Docs egy professzionális, Word-ot, Excelt, PPt-t (stb.) helyettesítő bárhonnan elérhető online szolgáltatás.
Segítségével megírhatja és szerkesztheti a dokumentumait, és másokkal közösen is dolgozhat, bármikor és bárhonnan. A GDPR barát adatvédelmi és adatbiztonságú tulajdonságokkal ellátott szolgáltatásról bővebb információt ide kaphat: https://tarhely.eu/t-docs.php
Egy éves ingyenes Starter csomag 32500 Ft értékben, Magyarország új, dinamikusan fejlődő szolgáltatás és szakember kereső portálján. Új ügyfelek erőfeszítés nélkül!
A Mesterke.hu megoldást kínál szakemberek, szolgáltatók, üzletek, vendéglátó egységek és szálláshelyek számára. A potenciális ügyfelek a Mesterkét használva könnyedén rátalálhatnak cégére, akár tevékenységre keresnek, akár településre, de összetett kereséseket is végezhetnek.

Miért válassza a Mesterkét?

GData Vírusirtó - 3 hónapos ingyenes védelem

A Tárhely.eu-nál mi mindent megteszünk azért, hogy a lehető legbiztonságosabb, legvédettebb szolgáltatást biztosítsuk ügyfeleink számára a szervereinken, de az Ön számítógépén csak Ön tud megfelelő védelmet kialakítani.
A világ egyik leghatékonyabb, német vírusirtója segítségével Ön ezt játszi könnyedséggel megteheti segítségünkkel, ugyanis 3 hónapig teljesen díjmentesen használhatja a Virusirto.Hu és a Tárhely.Eu jóvoltából a Gdata legfrissebb szoftvereit! További információt ezzel kapcsolatban a tárhely hozzáférésekkel vagy hosszabbítás után küldünk Önnek!

SEO eszközök

Több mint 70 professzionális SEO eszköz, kampányfelügyelet, linkbeküldési lehetőség és még sok más extra Ügyfeleink számára ingyenesen használható SEO rendszerünkkel.

Tudnivalók és információk az ajándékokkal kapcsolatban:

Melyik tárhely csomaghoz járnak az ajándékok?
- Minden nettó 10.000 Ft értékű (bruttó 12.700) tárhely csomaghoz automatikusan küldjük az ajándékokat! Tehát a Start és a Standard csomag kivételével minden olyan tárhely csomaghoz küldünk ajándékot, amelynél az első fizetés (havi, fél éves vagy éves) összege eléri a nettó 10.000 Ft-ot.

Mikor és hogyan kapom meg az ajándékot?
- A tárhely befizetése után automatikusan küldjük emailben az ajándékokat tartalmazó emailt minden további információval.

Jár-e kötelezettséggel számomra valamelyik ajándék?
- A legtöbb ajándék nem jár semmiféle kötelezettséggel. Tehát például a SEO rendszerek és a Sablonok teljesen ingyenesek, a BillZone.eu előfizetés esetén a cégek szabályzatát kell betartani, de ha az ingyenes időszak után nincs szüksége a szolgáltatásra, természetesen nem kell fizetnie. Egyedül az Etargetnél kell (Info: http://tarhely.eu/etarget_hirdetesi_kupon.php) kell egy kívánt összeget befizetni, mert az az összeg kerül megduplázásra.

Feltételhez kötöttek az ajándékok?
- A Tárhely.Eu Kft. részéről az első pontban részletezett tárhely csomagokhoz van kötve az ajándékokra való jogosultság. A Sablonok és SEO esetén nincsen, de a BillZone esetében csak új ügyfelek vehetik igénybe az ajándékokat, tehát azok, akik nem rendelkeznek előfizetéssel az adott cégeknél. Illetve természetesen a cégek szabályzatát, szerződési feltételeit is be kell tartani és tőlünk független egyedi elbírálást is alkalmazhatnak.

Vannak olyan ajándékok, amelyeket nem a Tárhely.Eu biztosít közvetlenül. Vállalnak-e felelősséget az adott cégekért, akik az ajándékokat biztosítják?
- Nagyon jó partnereink természetesen, sok Ügyfelünk nagy elégedettséggel használja az ajándékokat, de fontos tudni, hogy tőlünk független és egyedi elbírálást is alkalmazhatnak, így felelősséget nem tudunk vállalni.

További kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére: tarhely.eu/kapcsolat.php
Vagy nézze meg ÁSZF-ünket: http://tarhely.eu/aszf.php