Páratlan, Prémium és Pazar ajándékok!

Célunk, hogy egyedülálló ajándékokkal segítsük Ügyfeleink internetes sikerét. Régi Ügyfeleink már megtapasztalhatták, hogy sohasem fukarkodtunk az értékes ajándékokkal. A kezdetekhez kattintson ide!

De Új Ügyfeleink számára is újabb és újabb pazar ajándékokat tartogatunk. Hiszen mi akkor vagyunk elégedettek, ha Ügyfeleinknek is segíthetünk. Ezért legújabb promóciónk keretében több mint 100.000 Ft értékű valóban használható és értékes ajándékcsomagot állítottunk össze:

Válasszon, melyik ajándékra kíváncsi bővebben:

1.) Webkkonroll.hu - Egy éves ingyenes weboldal minősítési előfizetés 7500 Ft értékben. Igazi vevőcsalogató!
2.) Mesterke.hu - Egy éves ingyenes megjelenés a szolgáltatás és szakember kereső portálon!
3.) BillZone.eu - Egy éves ingyenes előfizetés 9720 Ft + Áfa értékben. Online számlázás felsőfokon!
4.) GData Vírusirto - 3 hónapos ingyenes védelem
5.) Sablonok - Több mint 40.000 ingyenesen letölthető weboldal sablon. Értéke több tízezer Forint.
6.) Seo - Keresőoptimalizálást segítő rendszerek. Igen, még ebben is segítünk!
7.) Tudnivalók és információk az ajándékokkal kapcsolatban.

Egy éves ingyenes weboldal minősítési előfizetés 7500 Ft értékben. Igazi vevőcsalogató!
Céges oldala van? Online megrendelő felületet, webáruházat üzemeltet? Nem maradhat el az Ön oldaláról sem annak a bizonyítéka, hogy Ön egy megbízható vállalkozó! Az ország legrégibb és minden bizonnyal legnépszerűbb minősítő rendszere, a WebKontroll szolgáltatása segít akár 70%-al emelni weboldala értékesítési hatékonyságát! Ha pedig a Tárhely.Eu-nál rendel webtárhely csomagot, mi 1 éves ingyenes Webkontroll előfizetést adunk ajándékba!

További információ: https://tarhely.eu/webkontroll_weboldal_minosites.php
Egy éves ingyenes Starter csomag 12500 Ft értékben, Magyarország új, dinamikusan fejlődő szolgáltatás és szakember kereső portálján. Új ügyfelek erőfeszítés nélkül!
A Mesterke.hu megoldást kínál szakemberek, szolgáltatók, üzletek, vendéglátó egységek és szálláshelyek számára. A potenciális ügyfelek a Mesterkét használva könnyedén rátalálhatnak cégére, akár tevékenységre keresnek, akár településre, de összetett kereséseket is végezhetnek.

Miért válassza a Mesterkét?
Egy (1) teljes éves ingyenes előfizetés 9720 Ft + Áfa értékben. Online számlázás felsőfokon!
A cége innovatív, de vajon a számlázó rendszere is? Tartson lépést a korral, legyen Önnek is online számlázója méghozzá az ország egyik legjobb E-Számla szolgáltatójánál! A Tárhely.Eu ebben is segít Önnek: Most egy éves "Alap" billzone.eu előfizetést adunk ajándékba legtöbb tárhely csomagunkhoz!

Miért a BillZone.eu számlázóprogram? Mit tud az ajándék csomag?
Tekintse meg az ajándék "Alap" elnevezésű csomag tulajdonságait a billzone oldalán ide kattintva:
https://www.billzone.eu/HU/hu/Electronic/Invoicing/Services.aspx

GData Vírusirtó - 3 hónapos ingyenes védelem

A Tárhely.eu-nál mi mindent megteszünk azért, hogy a lehető legbiztonságosabb, legvédettebb szolgáltatást biztosítsuk ügyfeleink számára a szervereinken, de az Ön számítógépén csak Ön tud megfelelő védelmet kialakítani.
A világ egyik leghatékonyabb, német vírusirtója segítségével Ön ezt játszi könnyedséggel megteheti segítségünkkel, ugyanis 3 hónapig teljesen díjmentesen használhatja a Virusirto.Hu és a Tárhely.Eu jóvoltából a Gdata legfrissebb szoftvereit! További információt ezzel kapcsolatban a tárhely hozzáférésekkel vagy hosszabbítás után küldünk Önnek!
A Tárhely.Eu most tárhely rendeléséhez nem néhány vagy nem pár száz, hanem egyenesen 40 000 db sablont ad Önnek ajándékba!

Mik a Sablonok?
A sablonok olyan előre megtervezett és kialakított weboldalak vagy fájlok (legyen az html, flash vagy egyéb honlap, logo, pdf, fotók, képek, betűtípusok, ikonok, hírlevél sablonok, windows, eBook, photoshop vagy egyéb sablonok), amelyeknél elég akár csak a (cég)nevet és szöveget átírni és máris minőségi, hihetetlenül meggyőző és modern weboldalt, logot (..) kap!

Hogy miért jó ez Önnek?
A webdeseigner átlagos órabére 2000-4000Ft + Áfa / óra. Egy profi oldal kinézetének ára tehát több tízezer forint és több százezer forint között mozog. Ajándék sablonjaink segítségével azonban ez Önnek nem kerül semmibe! Persze elképzelhető, hogy a webdesignerével át szeretné szerkeszteni a sablont. Valószínűleg még így is jobban jár, mint ha elölről kellene elkezdenie a weboldal elkészítését!

Nézze meg!
Sablonjainkat szabadon megtekintheti a http://sablonok.tarhely.eu/ oldalon.

SEO eszközök

Több mint 70 professzionális SEO eszköz, kampányfelügyelet, linkbeküldési lehetőség és még sok más extra Ügyfeleink számára ingyenesen használható SEO rendszerünkkel.

Tudnivalók és információk az ajándékokkal kapcsolatban:

Melyik tárhely csomaghoz járnak az ajándékok?
- Minden nettó 10.000 Ft értékű (bruttó 12.700) tárhely csomaghoz automatikusan küldjük az ajándékokat! Tehát a Start és a Standard csomag kivételével minden olyan tárhely csomaghoz küldünk ajándékot, amelynél az első fizetés (havi, fél éves vagy éves) összege eléri a nettó 10.000 Ft-ot.

Mikor és hogyan kapom meg az ajándékot?
- A tárhely befizetése után automatikusan küldjük emailben az ajándékokat tartalmazó emailt minden további információval.

Jár-e kötelezettséggel számomra valamelyik ajándék?
- A legtöbb ajándék nem jár semmiféle kötelezettséggel. Tehát például a SEO rendszerek és a Sablonok teljesen ingyenesek, a Webkontroll és a BillZone.eu előfizetés esetén a cégek szabályzatát kell betartani, de ha az ingyenes időszak után nincs szüksége a szolgáltatásra, természetesen nem kell fizetnie. Egyedül az Etargetnél kell (Info: http://tarhely.eu/etarget_hirdetesi_kupon.php) kell egy kívánt összeget befizetni, mert az az összeg kerül megduplázásra.

Feltételhez kötöttek az ajándékok?
- A Tárhely.Eu Kft. részéről az első pontban részletezett tárhely csomagokhoz van kötve az ajándékokra való jogosultság. A Sablonok és SEO esetén nincsen, de a Webkontroll és BillZone esetében csak új ügyfelek vehetik igénybe az ajándékokat, tehát azok, akik nem rendelkeznek előfizetéssel az adott cégeknél. Illetve természetesen a cégek szabályzatát, szerződési feltételeit is be kell tartani és tőlünk független egyedi elbírálást is alkalmazhatnak.

Vannak olyan ajándékok, amelyeket nem a Tárhely.Eu biztosít közvetlenül. Vállalnak-e felelősséget az adott cégekért, akik az ajándékokat biztosítják?
- Nagyon jó partnereink természetesen, sok Ügyfelünk nagy elégedettséggel használja az ajándékokat, de fontos tudni, hogy tőlünk független és egyedi elbírálást is alkalmazhatnak, így felelősséget nem tudunk vállalni.

További kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére: tarhely.eu/kapcsolat.php
Vagy nézze meg ÁSZF-ünket: http://tarhely.eu/aszf.php