Nemzetközi tárhely szervertermeink

Nürnberg, Németország

Nürnberg Európa egyik legforgalmasabb csomópontja, egyben a kontinens fő banki központjainak egyike. Az itt található szervertermek pontosan ezért ismertek annyira az emelt, banki szintű biztonsági védelmükről, világszínvonalú technikai adottságaikról. Választásunk nem csak e páratlan tulajdonságok miatt esett erre a városra, az is fontos szempont volt, hogy Magyarország számára az innovatív nyugat kapuja és egyúttal hazánk legfőbb gazdasági partnere is Németország. Ráadásul Nürnberg azon kevés helyek egyike, amelyik közvetlen kábeles összeköttetéssel rendelkezik az Egyesült Államok nagyobb csomópontjaival. A Tárhely.Eu éppen ezek miatt döntött úgy, hogy Budapest mellett a második legnagyobb infrastruktúráját pontosan a német megapoliszban építi ki. Tekintélyt parancsoló nemzetközi sebességre vágyik? Legyen maximálisan európai az oldala a Tárhely.Eu nürnbergi szerverparkján!

London, Egyesült Királyság

A szigetország Európa egyik gazdasági, politikai és technikai motorja. Szerverek százezrei teljesítenek szolgálatot az angol fővárosban, melyet közvetlen kapcsolat köt össze a tengerentúllal és a vén kontinenssel egyaránt. Cégünk egyesült királyságbeli gépeit egy kiemelt szerverparkban, egy üzleti negyed felhőkarcolóinak tőszomszédságában helyeztük el. Habár a nyüzsgő királyi város többek közt magas árairól is ismert, a Tárhely.eu révén Ön most kedvezményes feltételekkel helyezheti el itt is honlapját! Tengerentúl vagy Európa? A Tárhely.Eu londoni helyszínével ez nem probléma!

Egyesült Államok

Az internet szülőhazája, ahonnan a nagy online trendek elindulnak. Hatalmas hálózati infrastruktúra, nem mindennapi technológia Öntől mindössze pár kattintásra segítségünkkel. Amennyiben a célközönsége főképp tengerentúlról érkezik, helyezze el weboldalát a Tárhely.Eu egyesült államokbeli szervereire!

Prága, Csehország

A festői szépségű Prágában található szerverterem kiváló hálózati csatlakozással rendelkezik Csehországon és Szlovákián belül, így minden szlovák és cseh ügyfélkörrel rendelkező cég számára kiváló megoldást jelenthet a Tárhely.Eu prágai szerverein igénybe venni valódi magyar nyelvű szolgáltatást, magyar cégtől.

Párizs, Franciaország és Varsó, Lengyelország

Mindkét nemzet saját fővárosába helyeztük el szervereinket, hiszen az országok legfőbb infrastruktúrája is ide koncentrálódik. Mindkét állam jelentős magyar ajkú és -gyökerű lakossággal rendelkezik, ami szintén fontos szempont volt számunkra. Ők és a lengyel, illetve francia partnerekkel, célközönséggel rendelkezők immár egy magyar cégen, a Tárhely.Eu-n keresztül is tárolhatják weboldalaikat.