Miért külföld?

A Tárhely.Eu egyéb csomagjai nem nemzetköziek?
Külföldön nem érik el az oldalamat a nemzetközi tárhely igénybevétele nélkül?


Természetesen minden jelenlegi tárhelyünk, domain nevünk kiváló nemzetközi eléréssel és technikai háttérrel rendelkezik, így weboldalát jelenleg is a világ bármely pontjáról elérik. Azonban hazánk földrjazi elhelyezkedése és az internet hálózatot érintő technikai fejlettsége nem biztosít annyira kedvező körülményeket európai vagy világszinten mint egy szuperhatalom infrasturktúrája. (Németország, Egyesült Királyság, Egyesült Államok stb.) Épp ezért hoztuk létre új nemzetközi tárhely szolgáltatásunkat, hogy ötvözve ezen országok adottságát, fejlettségét, a Tárhely.Eu kimagasló szolgáltatását, elérhetővé tegyük Önnek a maximálisan világszínvonalú szolgáltatást.

Miért üzemeltessem külföldön a tárhelyem?

Gyorsaság - Weboldala akkor a lehető leggyorsabb a célország internetezői számára, ha az ő hazájukban lévő szervereken és hálózatokon üzemel.
SEO barát - Leginkább Frankfurtra, de a többi helyszínre is jellemző az alacsony ping, a kiváló latency, vagyis a gyors válaszidő, amit a Google is előnyben részesít. Az ok a nemzetközi infrastruktúrában keresendő.
Nemzetközi infrastruktúra - A nyugat hálózati központjai, úgynevezett Internet Exchange csomópontjai (“adatkicserélő központ”) jelenleg sokszorta nagyobb teherbírással és forgalommal rendelkeznek, mint a hazai. Frankfurt és London pedig közvetlen kábelkapcsolattal bír a tenegerentúlra, így minden eddiginél jobb lehet weboldala külföldi elérése.
Nagyobb bizalom - A fenti okok miatt a külföldi partnerek számára nagyobb tekintélyt sugározhat, cége is kedvezőbb megítélésben részesülhet.
Magyar nyelv - Világszínvonalú nemzetközi szolgáltatásunkat pedig továbbra is a Tárhely.Eu kimagasló színvonalú magyar nyelvű ügyfélszolgálatával veheti igénybe.