Óriási költöztetési akció!

Levesszük a válláról a terhet: Most átköltöztetjük weboldalát más cPaneles szolgáltatótól!
Jöjjön Ön is az ország legnagyobb tárhely szerverparkjába!
Gyors, kényelmes, megbízható!

Hogyan zajlik a költöztetés?

1. Lépés: A tárhely csomag megrendelése
A megrendelés közben az áthelyezéshez szükséges adatokat is megadhatja.
Rendelje meg most:

Költöztető csomag

29.900 Ft + Áfa / év Megrendelem most!

Költöztető Plusz csomag

39.900 Ft + Áfa / év Megrendelem most!
Ha a tárhelyéhez több domain is tartozik, mindegyik átregisztációját szükséges megrendelni.

2. Lépés: A tárhely számla kiegyenlítése.
Számlánkat akár online, akár átutalással, akár csekken is tudja majd fizetni.

3. Lépés: Elvégezzük a domain átregisztrációját
A domain átregisztrációját az Ön közreműködésével elvégezzük, hogy a költöztetés időzítésekor a domaint azonnal át tudjuk állítani majd a nálunk lévő tárhelyére. Addig természetesen a domain a korábbi szolgáltatójához fog mutatni, hogy ne legyen kimaradás a szolgáltatásban.

4. Lépés: Időzítés: Kérjük mondjon egy dátumot és egy idő pontot!
Megkérdezzük Öntől, hogy mikor lenne a legalkalmasabb Önnek az átköltözés elvégzése. Általában hétköznaponként 12:00 és 20:00 közötti időpontok közül lehet választani.

5. Lépés: A költöztetést elvégezzük a kért időpontban
Emellett a domaint is átállítjuk hozzánk, így weboldala költözése sikeresen megtörténik!

Mindössze 5 egyszerű lépés, amiből 4-et bármilyen tárhely rendelésnél amúgy is szükséges általában elvégezni, így egy akár több órát vagy napot igénybe vevő bonyolultabb technikai képzettséget igénylő nehéz folyamat az Ön számára egy egyszerű email küldésére rövidül le!

Gyakori Kérdések:


Milyen weboldalt tudnak átköltöztetni?
Ha a jelenlegi szolgáltatója cPaneles admin felülettel rendelkezik, át tudjuk helyezni, az emaileket, email címeket, mysql-t és minden adatot. Természetesen a weboldal nem tartalmazhat vírust és egyéb hacker kódokat (Egyéb ÁSZF-be ütköző tevékenységet), illetve szükséges, hogy a jelenlegi szolgáltatójánál működjön a cPanel mentés készítő.

Jár leállással a költözés?
Az esetek többségében az átállás leállás nélkül zajlik. Azonban mivel nem csak két szereplő között zajlik egy domain átregisztráció, átirányítás, hanem a világ összes internet szolgáltatójának át kell vennie az adatokat, a 100%-os kimaradás nélküli átállást felelőtlenség lenne megígérni, de természetesen mindig mindenkor a kimaradás nélküli átköltözésre törekszünk!

Kell még tudnom valamiről?
Amit fentebb is jeleztünk, amennyiben a tárhelyéhez több domain is tartozik, mindegyik átregisztációját szükséges megrendelni, mert a domain átregisztráció(k) feltétele(i) a költözésnek. Ha egy weboldal tartozik egy tárhelyhez, egy domainnal, akkor csak a tárhely megrendelését kell elvégezni.
Kérjük mindenképpen ellenőrizze a weboldal kompatibilitását a szerver környezetünkkel!
A tárhelyet természetesen módosítás nélkül egy-az-egyben helyezzük át a jelelnlegi szolgáltatótól. A tartalomba mi nem végzünk módosítást. Amennyiben esetleg nem szerver oldali hiba van a weboldalában, úgy kérjük lépjen kapcsolatba egy programozóval, weboldalkészítővel.
Az esetleg fellépő ilyen hibákért cégünk felelősséget nem vállal, de a tárhely természetesen szabadon visszamondható 30 napon belül!

A költöztetés megtörténte után a Költöztető csomagot Business Plusz csomagra, a Költöztető Plusz csomagot pedig All Inclusive csomagra váltjuk át (amik tulajdonságokban azonosak az eredeti csomaggal), így a későbbi hosszabbítás során már a kedvezőbb, eredeti árú csomagokkal tudja majd kérni a megújítást.