AppTelepítő

Legyen élmény a VPS-e

Felejtse el a bonyolult és drága VPS üzemeltetést! Nincs többé szüksége sok ezer forint óradíjú rendszergazdai segítségre vagy speciális szaktudásra egy admin felület, applikáció, operációs- vagy CMS rendszer telepítéséhez! A Tárhely.Eu AppTelepítő szolgáltatásával ugyanis több mint 350 (!) rendszert telepíthet.

Ráadásul megrendelés esetén ezt azonnal és ingyenesen feltelepítjük Önnek, így akár azonnal használatba veheti!

Sőt nálunk nem csak egy „üres” telepítést kap, bonyolultan üzemeltethető rendszerrel, hanem egy professzionális és teljeskörű admin felületet is: PHP (5.3,5.4,5.5,5.6), MySQL adatbázis, Apache/Nginx/LIGHTTPD/Apache2 webkiszolgáló, Pure-FTPd fileszerver, BIND DNS névszerver, CURL levelező, phpMyAdmin, SSH, SSL, Adatmentő, Tűzfal, Statisztika és még további sok szolgáltatással! Így egyszerűen, pár kattintással tud hozzáadni domain neveket, email címeket, FTP felhasználókat stb! Természetesen az admin felületen nemcsak egy, hanem több APP/CMS rendszert is telepíthet, bármikor törölheti, pár kattintással frissítheti.

Sőt egy - még Béta állapotban lévő - fejlesztésnek köszönhetően a cPanel admin felületről (Softacolous, Installátor rendszerekből) is egyszerűen át tudja költöztetni weboldalát.

Mindez nem sok ezer forintért, hanem a VPS árán felül mindössze 500 Ft + Áfa / hó áron érhető el az Ön számára!

Nézze meg az AppTelepítő felületét: