Wordpress / Woocommerce költöztetési akció!

Levesszük a válláról a terhet: Most átköltöztetjük Wordpress / Woocommerce weboldalát más szolgáltatótól!
Jöjjön Ön is az ország legnagyobb tárhely szerverparkjába!
Gyors, kényelmes, megbízható!

Hogyan zajlik a költöztetés?

0. Lépés: Kérjen árajánlatot a költöztetésre

1. Lépés: A kiválasztott tárhelycsomag megrendelése

2. Lépés: A tárhely számla és költöztetés kiegyenlítése.
Számlánkat akár online, akár átutalással, akár csekken is tudja majd fizetni.

3. Lépés: Elvégezzük a domain átregisztrációját
A domain átregisztrációját az Ön közreműködésével elvégezzük, hogy a költöztetés időzítésekor a domaint azonnal át tudjuk állítani majd a nálunk lévő tárhelyére. Addig természetesen a domain a korábbi szolgáltatójához fog mutatni, hogy ne legyen kimaradás a szolgáltatásban.

4. Lépés: Időzítés: Kérjük mondjon egy dátumot és egy idő pontot!
Megkérdezzük Öntől, hogy mikor lenne a legalkalmasabb Önnek az átköltözés elvégzése. Általában hétköznaponként 12:00 és 20:00 közötti időpontok közül lehet választani.

5. Lépés: A költöztetést elvégezzük a kért időpontban
Emellett a domaint is átállítjuk hozzánk, így weboldala költözése sikeresen megtörténik!

Mindössze 5 egyszerű lépés, amiből 4-et bármilyen tárhely rendelésnél amúgy is szükséges általában elvégezni, így egy akár több órát vagy napot igénybe vevő bonyolultabb technikai képzettséget igénylő nehéz folyamat az Ön számára egy egyszerű email küldésére rövidül le!

Gyakori Kérdések:


Milyen Wordpress weboldalt tudnak átköltöztetni?
Azon oldalakat tudjuk áthozni, amihez kapunk FTP, adatbázis és Wordpress admin hozzáférést is.

Jár leállással a költözés?
Az esetek többségében az átállás leállás nélkül zajlik. Azonban mivel nem csak két szereplő között zajlik egy domain átregisztráció, átirányítás, hanem a világ összes internet szolgáltatójának át kell vennie az adatokat, a 100%-os kimaradás nélküli átállást felelőtlenség lenne megígérni, de természetesen mindig mindenkor a kimaradás nélküli átköltözésre törekszünk!

Kell még tudnom valamiről?
Nagyon elavult, évek óta nem frissített Wordpress oldalak esetén előfordulhatnak kompatibilitási hibák, például több éve nem támogatott PHP verziót használnának. Hasonló kompatibilitási problémák esetén azért felelősséget nem tudunk vállalni!

Lehetnek domain-függő tartalmak oldalában (közösségi hálós bejelentkezési felület, likebox, GoogleRecaptcha, stb), melyeket majd Önnek kell javítani, hisz az egyes felületekhez csak Önnek van hozzáférése (Facebbok, Google, stb). Ezekről a költöztetés végén egy listát is küldünk, így tudni fogja, mi az amiket mindenképp javítania kell majd.

A költöztetésen kívül a tartalom későbbi frissítésében (cikkek feltöltése, logócsere, design változtatás) jelenleg még nem tudunk segíteni.