Apr 10th Megújult a Tárhely.Eu Ügyféladmin! Több újítás is várható még...

Örömmel értesítjük Ügyfeleinket, hogy egy igen nagyszabású fejlesztésnek köszönhetően hétfőtől megújult Ügyféladmin fiók várja Önöket!A új külső mellett több tucat funkcióval gazdagodott az Ügyféladmin, amellyel még inkább egyszerűbbé és élvezhetőbbé kívánjuk tenni a használatot. Némelyikről kisebb videó ... Tovább »

Feb 23rd Április 9-én változás történt az alfelhasználók/alfiókok és kapcsolattartók kezelésében

Értesítve: 2017.02.23.Frissítve: 2017.03.22.,2017.03.09.Művelet megtörtént: 2017.04.09. Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy a tarhely.eu/ugyfeladmin fiókok és funkciók teljes megújulása történt április 9-én!A korábbi teljes hír:A következő hetekben több lépésben sokkal több és egyszerűbb funkció, kezelés válik ... Tovább »

Jan 16th Hálózati kimaradás múlthét pénteken

Ezúton tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy egy partnerszolgáltatónk hálózatában lévő leállás miatt a mi hálózatunkban is elérési gondok voltak a mai napon 16:28 es 17:05 között. Ez hazánkban a Tárhely.Eu ügyfelein kívül még több tízezer felhasználót érintett, akik ugyan ezen a hálózaton vannak.A szervereink ... Tovább »

Dec 11th cPanel FrontPage támogatás megszűnése

December hónappal megszűnt a cPanel admin felületen (domainneve.hu:2082 elérésű admin felület) a FrontPage® támogatása.  Így az Ön szerverén is megszűnt / megszűnik pár napon belül a Frontpage közvetlen csatlakozásának ... Tovább »

Jul 2nd Adatmentési fejlesztések

Tájékoztatjuk Kedves Ügyfeleinket, hogy egy nagyszabású fejlesztés miatt a napi, heti és havi adatmentések nem mindegyike látható a cPanel admin felületen, bár nálunk természetesen megvannak ezen állományok. Fontosabb hír azonban, ... Tovább »

Jun 24th Megszűnik a /~ elérés

Tájékoztatjuk Kedves Ügyfeleinket, hogy biztonsági okokból a /~ "ideiglenes" elérés megszüntetésre kerül. (pl.: http://79.171.17.54/~felhasználónév)Amennyiben nem tudja mi ez az elérés és nem is használja (az esetek 98%-ban nem ... Tovább »

Apr 10th Weboldalak levélküldési beállításának változása

Szervereinken egy biztonsági beállítást fogunk hamarosan alkalmazni, ami érintheti akár az Ön weboldalát is.Mikor érinthet engem?Ha a weboldalán van kapcsolatfelvételi, megrendelési (tehát bármilyen email küldő) lehetőség, amikor egy ... Tovább »

Nov 25th WordPress és Joomla hackelések

December 12., Szerda - Egy újabb globális hackelési hullám kezdődött a WordPress és Joomla CMSek esetén. Továbbra is minden gond ott kezdődik, ha egy WP vagy Joomla oldal nincs frissítve. Ezt használják ki a hackerek.A módszereket vizsgáljuk, az eddigi tapasztalatok alapján az alábbi trükköket használják:1. Amikor korábban a ... Tovább »

Nov 24th Súlyos biztonsági hiba a Joomla rendszerekben?

Szombat hajnalra virradóan sok Joomla oldalt, még a Joomla hivatalos magyar oldalát is feltörték (joomla.org.hu). Tehát tárhely szolgáltatóktól függetlenül, a Joomla alapú weboldalak (leginkább úgy tűnik az 1.5.2.x verziók) veszélyben vannak. Feltételezhetően az alábbi védelmi intézkedésekkel megelőzhető a ... Tovább »