Értesítve: 2017.02.23.
Frissítve: 2017.03.22.,2017.03.09.
Művelet megtörtént: 2017.04.09.

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy a tarhely.eu/ugyfeladmin fiókok és funkciók teljes megújulása történt április 9-én!

A korábbi teljes hír:

A következő hetekben több lépésben sokkal több és egyszerűbb funkció, kezelés válik elérhetővé. A funkciók köre természeteen április 9 után is folyamatosan bővül majd.

Ehhez elsőként rendkívül fontos, hogy akik a fiókjukban használnak kapcsolattartókat, aflehasználókat, alfiókokat,  azoknak ezen jogosultságai frissítésre, ellenőrzése kerüljenek. Ezzel elkerülhető lesz, hogy bárki aki az ügyféladmin fiókban fel van véve alfelhasználóként, kapcsolattartóként (stb.) az olyan jogosultságokat kapjon, amihez a fiók tulajdonosa nem járult hozzá.

Ezt a jogosultság frissítési lehetőséget március 22-én aktiváltuk az ugyfeladmin fiókban, belépés után láthatják majd kedves Ügyfeleink (akik rendelkeznek kapcsolattartókkal vagy alfelhasználókkal), ahol azonnal el tudják majd végezni a szükséges módosításokat. Április 9-étől a jogosultságok frissítése nélkül nem tudnak majd továbblépni a fiókra, így javasolt ezt még ez előtt elvégezni.

Türelmüket, megértésüket és együttműködésüket kérjük a változások tekintetében!Thursday, February 23, 2017

« Vissza