Tárhely 100.000 Ft értékű ajándékcsomaggal? Nálunk igen!

WordPress vagy WooCommerce oldalát hozzánk költöztetné? Bízza gondos, szakértő kezekre a teljes folyamatot kattintson ide!
Vélemények a Tárhely.Eu-ról!

"A bizalmat megszerezni nehéz, de elveszíteni könnyű"

“Néhány” visszajelzés

elégedett ügyfeleinktől:

Több mint 500 db pozitív (5 csillaggal értékelt) valóban hiteles véleményt olvashat itt, amelyet a Google és Facebook rendszerébe írtak önkéntesen ügyfeleink.
A véleményeket a Google és a Facebook oldalról töltjük be dinamikusan ezen az oldalon. Illetve további több száz véleményt egy régebben üzemelő vállalkozás minősítő weboldalon (Webkontroll) keresztül írtak ügyfeleink, amit a lista végén olvashat. (Böngésző aljára görgetésre mindig betöltődik több vélemény.)
Csilla Kovács
Nagyszerű és biztonságos szolgáltatást nyújtanak. (Translated by Google) They provide great and secure service.
Értékelése:
Pölcz Péter Attila
Hasznos és jól rendezett felületek. Hatékony ügyintézés
Értékelése:
Sensation Baits
Most regisztráltam náluk de emberi a kapcsolat előzetesen is ajánlom őket !
Értékelése:
Székely Zsolt
Minőségi tárhely szolgáltató, megbízható, gyors, profi szolgálatkész szupporttal. Csak ajánlani tudom bárkinek!
Értékelése:
Piti István
Évek óta ügyfele vagyok a Tárhely.eu Csapatának. Sőt az évek során több ismerősömet is jó szívvel irányítottam ehhez a szolgáltatóhoz. Munkájukért csak elismerés illeti őket. Pontosak, korrektek és én csak mosolygok az akadozó weboldalak tulajdonosain.Itt ez elképzelhetetlen!! Ezt saját tapasztalataim alapján merem állítani, mert az évek során egyetlen alkalommal sem fordult elő, hogy weboldalam a szolgáltató hibájából nem lett volna elérhető! Admin felületük átlátható, világos és jól használható. Az ügyfélszolgálat segítségét már vettem igénybe, így szintén első kézből állíthatom: ha mindenhol így bánnának az ügyfelekkel, egy kicsit mosolygósabb lenne ez az ország. Megtiszteltetés az ügyfelüknek lenni! Piti István www.ritmusfoto.hu
Értékelése:
Tóth Vilmos
Már régóta ügyfelük vagyok; korrekt, nagyon segítőkész és megbízható kiszolgáló. Mindenkinek ajánlani tudom!
Értékelése:
Pápai Attila
Évek óta a Tárhely.Eu-t választom mind tárhely mind domain cím igénylés területén. 100%-osan elégedett vagyok a szolgáltatásaikkal, mindenben gyorsak és precízek. Ismerőseimnek és családtagjaimnak is ajánlottam már és eddig mindenki kivétel nélkül a Tárhely.Eu ügyfele lett! Úgy gondolom ez magáért beszél.
Értékelése:
László Szenci
Egy éve használom, minden igényemet kielégíti.
Értékelése:
Sulyok Tibor
Rendkívül korrekt, gyorsan reagáló csapat. Csak ajánlani tudom Őket. És én is folyamatosan hozom az új ügyfeleket.
Értékelése:
Barczi Tamás
jól szerkeszthető,sokrétü....
Értékelése:
Takó Zoltán
Nagyszerű csapat! Évek alatt több tárhelyszolgáltatóval volt dolgom, amit most nem jellemeznék. De ez ... bárkinek ajánlom gondolkodás nélkül
Értékelése:
Hét éve, hogy igénybe veszem a szolgáltatást! Semmi kifogásolni való nincs! Mindenben a segítségemre voltak! A legjobb tárhely szolgáltató 4
Értékelése:
Attila Petrányi
Másik szolgáltató VPS rendszeréből költöztem át ehhez a szolgáltatóhoz fizikai bérelt szerverre. Első körben alul becsültem az erőforrás igényeket és amikor ezt jeleztem nekik, Ők szó nélkül és extra költségek nélkül összeállítottak egy új szervert. Az átállás ideje alatt rengeteg kérdéssel fordultam az Ügyfélszolgálathoz, ahol még low priority kérdésekre is válasz jön akár éjjel, akár vasárnap. A hálózat szintén kifogástalan. A szerver kiváló minőségű. Jár az 5 csillag
Értékelése:
Zsanett Süvegesné Nagy
Egyértelműen zseniális szolgáltatás (Translated by Google) Clearly ingenious service
Értékelése:
Gábor Gyimóthy
Nagyszerű Szolgáltató a Tárhely.Eu Kft.! Készséges és professzionális ügyintézés, világszínvonalú műszaki megoldások. Csak ajánlani tudom kis és nagy projektekhez egyaránt!
Értékelése:
Tamas Sajo
Megbízható, szakszerű, segítőkész és korrekt társaság. Több éven át nem volt semmi gondunk a szolgáltatással, de most a felmerült problémát is rövid időn belül készséggel és hozzáértéssel megoldották. Csak ajánlani tudom! (Translated by Google) Reliable, professional, helpful and fair company. We had no problem with the service for several years, but now the problem that has arisen has also been resolved with skill and competence in a short time. I can only recommend!
Értékelése:
Vass József
Az első profi tárhelyszolgáltatóm és szerintem az utolsó is egyben. Az ügyfélszolgálat szinte 24 órás, sosem hagytak cserben. Az Adwords kuponok miatt meg szinte ingyen van az egész.
Értékelése:
Sólyom Krisztina
Megbízható szolgáltató, korrekt árak. Szolgáltatás kimaradások nem jellemzik. Egyszer, évekkel ezelőtt volt egy kis kimaradás az éjszaka folyamán, de akkor is pár percen belül választ kaptam, s gyorsan orvosolták a problémát. A nap 24 órájában számíthat rájuk! Évek óta vagyok ügyfelük, nem hiszem, hogy bárki is el tudna innen csábítani!:)
Értékelése:
Szilvia Tóth
Minden problémámra tudtak segítséget nyújtani, rövid időn belül.Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Értékelése:
Botos Regina
Több honlapot is a tarhely.eu szerverein tárolunk. Más tárhelyszolgáltatóval együttműködő ismerőseim esetében többször felmerül különféle probléma, nem működik a honlap stb., itt azonban ilyesmit soha nem tapasztaltam. Ami azonban leginkább megfogott, az a gyors, szakszerű és segítőkész rendelkezésre állás - ritka kincs a mai világban, csak a legjobb cégek védjegye!
Értékelése:
Hollósi-Simon István
Mindig segítőkészek, előzékenyek, és a lehető leggyorsabban adnak választ.
Értékelése:
Kitti Hernádi
Második éve bérlek tőlük tárhelyet, maximálisan meg vagyok elégedve a szolgáltatásaikkal
Értékelése:
Szombathely Herman
Lehető legjobb tárhely és ügyfélszolgálat. Maximálisan ajánlott!
Értékelése:
Deme Judit
Számomra kiváló. Minden kitűnően működik. Rugalmas és precíz.
Értékelése:
Stoller László
Megbízható, minőségi, gyors és korrekt szolgáltató! A rendelkezésre állás kiváló, az ügyfélszolgálat segítőkész. Az admin felület könnyen áttekinthető és a kevésbé hozzáértők /mint én/ is könnyen tudják használni. Sosem hagyott még cserben, maximálisan elégedett vagyok mindenkinek ajánlom ,minden problémára reagálnak(ami igazán nem is probléma, csak nekem) 5 csillagos tárhely.
Értékelése:
Balázs Tóth
Kevesebb mint 24 óra alatt minden tennivalóval megvoltunk, a szolgáltatás működik, ajánlom. (Translated by Google) We had everything to do in less than 24 hours, the service works, I recommend.
Értékelése:
Hári Antal
Maximálisan meg vagyok elégedve! Minden segítséget megadnak! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Értékelése:
Tamás Proksza
Elegédett vagyok, hatékony, jó szolgáltatás. (Translated by Google) I am satisfied, efficient, good service.
Értékelése:
Ildikó Zelenka
Köszönet a tárhely választás előkészítéséért, valamint egy teljesen kezdő felhasználó hatékony támogatásáért. Csak ajánlani tudom. (Translated by Google) Thank you for preparing your hosting choice and for effectively supporting a complete novice user. I can only recommend.
Értékelése:
Galeria Panka
Gyors, segítőkész profi csapat. Minden eddigi felmerülő problémámban készséggel szinte azonnal segítettek és meg is oldották, köszönöm! (Translated by Google) Fast, helpful professional team. All problems that have arisen so far have been readily helped and solved almost immediately, thank you!
Értékelése:
Gyors, kedves, érthető. Köszi 🙂
Értékelése:
Web-Multimédia Kft.
Mielőtt a tarhely.eu-t megismertük, évente váltottunk tárhelyszolgáltatót. Már nem is tudom mióta, de kb. 3-4 éve itt vagyunk, és elégedettek vagyunk. Adányi Mihály
Értékelése:
Kovács Péter
A saját hibámból bekövetkezett domain hosszabbítási problémát azonnal megoldották, a tárhelyem pedig évek óta kifogástalanul működik. Megbízható, korrekt cég.
Értékelése:
SUBA Szervizház Kft.
Gyors ügyintézés, probléma megoldás, egyszerű felhasználó barát környezet. Örülök, hogy náluk van a tárhelyem!
Értékelése:
Sarca Razvan Ciprian
100%ig megvagyok velük elégedve. Minden problémámra nagyon gyorsan kaptam meg a megoldást. Le a kalappal.
Értékelése:
Nagy László
Megbízható szolgáltató, nagyszerű gyors, biztonságos tárhelyek, rengetek plussz funkcióval és szolgáltatással. Egyértelműen a legjobb választás a tarhely.eu
Értékelése:
Viktor Bíró
Teljesen korrekt a szolgáltató, őket tényleg tudom ajánlani. Ügyfélszolgálat is gyorsan reagál, ráadásul türelmesek. Nem bántam meg, hogy sok éve náluk vagyok.
Értékelése:
Tamás Csékei
Korrekt, gyors, ügyfélcentrikus a hozzáállásuk. Több éve nagy elégedettséggel használom szolgáltatásaikat! A mai segítség kérésemre, kérdésemre 10 perc alatt kaptam megoldást, mindezt reggel 8 óra előtt... További szépeket és sikereket!
Értékelése:
Máté Battay
Nagyon elégedett vagyok a Tárhely.eu-val! Gyorsan és nagy türelemmel válaszolnak minden kérdésemre, sőt meg is oldják a problémámat. Mindenkinek ajánlom! (Translated by Google) I am very satisfied with Tárhely.eu! They answer all my questions quickly and with great patience and even solve my problem. I recommend to everyone!
Értékelése:
Csanád Várhelyi
Korrekt, nagyon segítőkész és megbízható kiszolgáló. Mindenkinek ajánlani tudom!
Értékelése:
Lóna Győri
Professzionális tárhelyszolgáltató, 11 éves tapasztalat. (Translated by Google) Professional hosting provider with 11 years of experience.
Értékelése:
felix fran
Mayimálisan elégedett vagyok (Translated by Google) I am Mayimally satisfied
Értékelése:
Fitos Gábor
Szerencsére gyorsan rátaláltam erre a kiváló csapatra. Gyors, precíz a szolgáltatás, és a támogatás is közvetlen, a kéréseimre, kérdéseimre gyorsan választ kaptam. Itt is megköszönöm!
Értékelése:
Beat Bolt
Sok szolgáltatóval volt dolgom de náluk megállapodtam. Segítőkész, profi csapat! (Translated by Google) I have dealt with many providers but I have agreed with them. Helpful, professional team!
Értékelése:
Moneycio. hu
Tobb eve hasznaljuk a ceg szolgaltatasait, meg vagyunk elegedve! Szuper csapat. (Translated by Google) We have been using the services of the company for many years, we are satisfied! Super team.
Értékelése:
Szabó Katalin
Két éve vagyok kapcsolatban a Tárhely.eu céggel. Végtelenül türelmesek, segítőkészek voltak velem minden alkalommal. A holnapommal kapcsolatos problémákat előre jelezték és ha bármi gond volt, azonnal megkezdték a hibakeresését és a javítást. Csak hálás lehetek a sok tanácsért, segítségért. Mindenkinek jó szívvel ajánlom Őket!
Értékelése:
Krisztina Revilák
Segítőkész ügyintéző, lelkiismeretes hozzáállással. Több órás támogatást nyújtottak, az utolsó kérdéseimre is ugyanolyan készségesen válaszoltak, mintha először jelentkeztem volna. Addig álltak rendelkezésemre, amíg meg nem oldották a problémát, nem hagytak cserben. Ezer köszönet érte. (Translated by Google) Helpful clerk with a conscientious attitude. They provided hours of support, answering my last questions as willingly as if I had applied for the first time. They were available to me until the problem was solved, they did not let me down. Thanks a lot for that.
Értékelése:
Gabor Fitos
Több mint 10 éve használom a Tárhely.eu szolgáltatásait 100%-os elégedettséggel! Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek: kis vállalkozástól nagy cégig mert megbízható és jól támogatott szolgáltatást nyújtanak. CSAK ÍGY TOVÁBB! 🙂 (Translated by Google) I have been using the services of Tárhely.eu for more than 10 years with 100% satisfaction! I recommend it to anyone with a calm heart: from a small business to a large company because they provide a reliable and well-supported service. KEEP IT UP! 🙂
Értékelése:
Zoltán Czibere
Több éve ügyfelük vagyok, de csak pozitív érveket tudnék felsorolni. Így inkább röviden összefoglalva akinek naprakész szolgáltatóra van szükséges a weboldal üzemeltetéshez akkor itt érdemes igénybe venni. Biztonság, Ügyfélkapcsolat, Naprakészség *****
Értékelése:
maria szegner
Segítőkész csapat,csak ajánlani tudom.
Értékelése:
Balazs Borka
Késő este írtam az ügyfélszolgálatnak egy kisebb probléma ügyében. 20 percen belül megoldották, és visszajeleztek. Mindezt este f12-kor. Villámgyors és profi segítséget kaptam (nem úgy, mint az előző tárhelyszolgáltatómnál, akiket délután 4-től már nem lehetett elérni...). Köszönöm!
Értékelése:
Viribus Unitis
Kiváló szolgáltatás, jó kommunikáció.
Értékelése:
Vokány Attila
Készséges és gyors ügyintézés.
Értékelése:
Egy éve minden tapasztalat nélkül vettünk át egy webáruházat. Türelmes válaszokat és sok segítséget kaptunk, hogy mielőbb megindulhasson az értékesítés. Semmi problémánk nem volt azóta sem!
Értékelése:
Kertügynökség
Átlátható felület, korrekt hozzáállás. (Translated by Google) Transparent surface, correct attitude.
Értékelése:
Média Alfa
Már több, mint 9 éve használom a tarhely.eu-t. Mindig, mindent gyorsan elintéznek. A tárhelyem gyorsan, problémamentesen működik. Mi kell még? (Translated by Google) I have been using tarhely.eu for more than 9 years. Always, everything is taken care of quickly. My storage works quickly and smoothly. What else do you need?
Értékelése:
Ügyfélközpont Hyperactive
Több éves együttműködés után azt mondhatom, hogy a legmegbízhatóbb szolgáltató, különlegesen erős supporttal. (Translated by Google) After years of cooperation, I can say that he is the most reliable service provider with extremely strong support.
Értékelése:
Horváth Zoltán
Nagyon meg vagyok elégetve a Tárhely.eu csapatával. Mindenben gyorsan és hatásosan segítenek még olyanban is ami nem is tartozik a vállalt feladataik közé. Ezúton is köszönöm nekik!
Értékelése:
Enikő Pataky
Mindenkinek ajánlom, korrekt!
Értékelése:
Vencel Ézsiás
Egy éve a Tárhely.Eu biztosítja számunkra a domaint és a tárhelyet. Semmilyen probléma nem volt ezidő alatt! Ajánlom!
Értékelése:
Dóra Géza
Hosszú évek óta domain, és tárhely szolgáltatóim. Ha akarnék, se tudnék beléjük kötni. Annyira Profik! És rugalmasak. És türelmesek. És előrelátók. Az a fajta szolgáltató, akihez ha bekerülsz, eszedbe se jut, hogy keresgessél a konkurencia irányába, egyszerűen élvezed, hogy mindig minden rendben van... 🙂
Értékelése:
József Varga
Több, mint 10 éve van tárhelyem. Jó rendelkezésre állás és tökéletes ügyfélszolgálat.
Értékelése:
Boros László
Telsen jó szolgáltatás optimális áron.
Értékelése:
Gabor Conway
The best hosting company in Hungary.
Értékelése:
Horváth Zsolt
A Tárhely.Eu rendkívül megbízható, ügyfél centrikus szolgáltató, mindig készségesen a rendelkezésemre álltak az ügyintézések során, a technikai support pedig megfelelő szakmai támogatást nyújtott a weboldal készítésekor. Mindenkinek ajánlom őket!
Értékelése:
Zsófia Szabóné Ferencz
Eddig nagyon tetszik 🙂
Értékelése:
Könyvker Maróti
Köszönjük a zökkenőmentes működést! (Translated by Google) Thank you for the smooth operation!
Értékelése:
Lakatosné Sira Magdolna
Jól működő szolgáltatás! Ár érték arány kiváló, korrekt együttműködés az ügyfelekkel! Ajánlom másoknak is!
Értékelése:
Jakab János
Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatással, rendelkezésre állás kiváló, az ügyfélszolgálat segítőkész. Az admin felület könnyen áttekinthető és a kevésbé hozzáártok /mint én/ is könnyen tudják használni.
Értékelése:
Molnár Csaba (Kreatív Közösség Kft.)
Kedves kollégák, gyors probléma kezelés. Köszönöm.
Értékelése:
Akos Kiricsi
7 years, the Hosting.Eu provides me the domain and the storage space. There was never a problem and if any questions arose, I got the answer in a very short time. Thank you guys!
Értékelése:
Vass László
Köszönöm a PROFI munkát-Mindenkit bíztatok ITT létesítsen TÁRHELYET. ÁR-érték arányban JÓK. Tárhely.Eu KFT munkatársainak KÖSZÖNET , MINDIG MARADJANAK vagy FOKOZZÁK MINŐSÉGÜKET
Értékelése:
Ágnes Switchbox Service Kft Juhász
Gyors, pontos, korrekt. (Translated by Google) Fast, accurate, correct.
Értékelése:
Faragű Gábor
Természetesen 5 csillagos kiszolgálás, megbízható, pontos, rugalmas, elérhető, ügyfélorientált! Köszönöm a Tárhely.eu-nak a maximális kiszolgálást!
Értékelése:
Az elmúlt 15 évben volt "szerencsém" hazai szolgáltatópaletta zömét megismerni, így egyre lelkesebben ajánlom ügyfeleimnek a Tárhely.eu hosting és domain szolgáltatásait. Szakmailag felkészült, kedves és gyors supporttal rendelkeznek, mindig segítőkészek és konstruktívak. Technikai fronton is elégedettek vagyunk: gyors szerverek, cpanel(!!), daily backup, sms értesítések domain lejáratkor, jól kezelhető, magyar nyelvű ügyféladmin, ingyenes és szerkeszthető DNS. Ezen kívül egyenes, korrekt kommunikáció, röviden: versenyképes árak mellett nyújtott piacvezető infrastruktúra, szolgáltatás és ügyfélkezelés.
Értékelése:
Peter Attila Polcz
Immár 10 éve használom. Elégedett vagyok a szolgáltatással, gyors, pontos, szakszerű.
Értékelése:
Horváth Péter
Az összes általam készített weboldal itt fut, megrendelőim legnagyobb megelégedésére. Bármilyen probléma esetén készséggel segítettek, és bár sok helyet megnéztem, hátha van jobb: nincs. Csak ajánlani tudom.
Értékelése:
Tereszovics Krisztián
Szuper (Translated by Google) Super
Értékelése:
Évek óta a Tárhely.Eu biztosítja számomra a domaint és a tárhelyet. Soha semmilyen probléma nem merült fel és ha bármilyen kérdés felmerült, arra nagyon rövid időn belül megkaptam a választ. Csak ajánlani tudom!
Értékelése:
Tiringer László
Minőségi szolgáltatás, korrekt, gyors, jól érthető válaszok az ügyfélszolgálattól a laikus kérdéseimre is. (Translated by Google) Quality service, correct, fast, well-understood answers from my customer service to my lay questions as well.
Értékelése:
Kikelet Felmaraton
Csak ajánlani tudom a szolgáltatót mindenki részére, aki segítőkész szakértelemmel szeretne találkozni!
Értékelése:
Dorottya Kanizsár
Évek óta náluk van minden domain-em/tárhelyem kezelve. Korrekt, jól felkészült csapat, folyamatosan fejlesztett szolgáltatásokkal. (Translated by Google) They have managed all my domains / hosting for years. Correct, well-prepared team with continuously improved services.
Értékelése:
Mészáros Tamás
Csak pozitívumokat tudok említeni a céggel kapcsolatban. Ügyfélkezelés, szakmai hozzáértés, segítőkészség, rendelkezésre állás, stb., tekintetében egyaránt kimagasló teljesítményt nyújtanak. Csak ajánlani tudom őket!
Értékelése:
Hári Antal
Én nem régóta bérelem a tárhelyet a Tárhely EU-tól, de rendkívül meg vagyok elégedve vele.Teljesen megbízható és gyors, precíz, pontos a technikai support. Minden segítséget meg adnak, amire szükségem van. Mindenkinek ajánlom őket!
Értékelése:
Jenő Sladky
Évek óta meg vagyok elégedve a szolgáltatással. (Translated by Google) For years I have been satisfied with the service.
Értékelése:
Martin Opitz
Rugalmas, gyors és tökéletes ügyintézés! Nagyon köszönjük!
Értékelése:
Schumannker Kft.
Mi már több éve és több domain névvel is jelen vagyunk és bármilyen problémánk adódott, azt záros határidőn belül megoldották. Őszíntél szólva viszont alig volt ilyen, az is inkább kérés volt.
Értékelése:
Hajdú László
Csak ajánlom mindenkinek. Megbízható cég.
Értékelése:
András Kocsis
Gyors ügyintézés, segítő kész csapat. Minden felmerült problémát és kérésemet készséggel megoldottak, csak ajánlani tudom. (Translated by Google) Fast administration, helpful team ready. All the problems that arose and my request were readily resolved, I can only recommend.
Értékelése:
Rácz Csaba
Gyors segítőkész support!
Értékelése:
Szabó Szibilla Anna
Évek óta megelégedett ügyfele vagyok a Tárhely.eu-nak, kiváló szolgáltatásaik vannak és kiváló ügyintézőik. A szolgáltatás és rendelkezésre állás a hirdetettnek megfelelően valóban 100%-os.
Értékelése:
Viktor Miklya
még 7vén is gyors válasz a kérdésemre
Értékelése:
Pingvin Játék Kft
Minden rendben és gyorsan ment. Segítőkész és gyors ügyfélszolgálattal. Mindenkinek ajánlom.
Értékelése:
Mozdulj Anyu
Köszönöm a lehetőséget! (Translated by Google) Thank you for the opportunity!
Értékelése:
Debreceni Sportélet
Minden igényt kielégítő csapat áll rendelkezésre, az esetleges problémákat gyorsan és hatékonyan orvosolják. Mindenkinek bátran merem ajánlani a tárhely.eu szolgáltatásait (Translated by Google) A team is available to meet all needs, and any problems can be rectified quickly and efficiently. I dare to recommend the services of hosting.com to everyone
Értékelése:
János Máthé
Minden tekintetben első osztályú szolgáltatás, kedves, segítőkész és korrekt ügyfélszolgálat, pontos, gyors és rugalmas hozzáállás. KITŰNŐ! (Translated by Google) First-class service in all respects, kind, helpful and fair customer service, punctual, fast and flexible attitude. EXCELLENT!
Értékelése:
Mészáros Tamás
Csak pozitívumokat tudok említeni a céggel kapcsolatban. Ügyfélkezelés, szakmai hozzáértés, segítőkészség, rendelkezésre állás, stb., tekintetében egyaránt kimagasló teljesítményt nyújtanak. Csak ajánlani tudom őket!
Értékelése:
Áron Lukács
Az elmúlt közel 10 év tapasztalata alapján a legjobb szolgáltató ár/érték arányban. Az ügyfélszolgálat segítőkészsége és maga a cég szakmaisága és rugalmassága szinte egyedülálló.
Értékelése:
Deák Tamásné
Nagyon hamar reagálnak minden kérdésre, kérésre, valamint kérésünkre meghosszabbították a befizetés határidejét, amire jelenleg nagy szükségünk volt, és késedelmi kamatot sem számítottak fel. Köszönjük Tárhely.Eu!
Értékelése:
Barbara Schuster
Egészségügyi területen működő alapítványként választottuk a Tárhely.Eu Kft szolgáltatását. Tekintettel tevékenységünkre - támogatásként - jelentős kedvezményt kaptunk, ami tiszteletre méltó. A munkatársak készségek, problémamegoldásban az élen járnak, a kommunikáció könnyű, a szolgáltatással elégedettek vagyunk. Köszönjük! (Hozzáteszem, egy másik szolgáltatótól érkeztünk, akiktől csak számlákat kaptunk. Sem elérhetőség, sem segítség, sem szolgáltatás,de a számlák igen pontosan "ne válaszoljon erre a levélre" kezdetű mailben.) (Translated by Google) We chose the service of Tárhely.Eu Ltd. as a foundation operating in the field of health care. As a result of our activities as subsidies, we have received a significant discount, which is honorable. Our staff is at the forefront of skills, problem solving, communication is easy, and we are satisfied with the service. Thank You! (I would add another service we arrived, we got only bills from. Neither accessibility, starting with mail no hel
Értékelése:
László Juhász
Nagyon korrekt és profi szolgáltató. Az Ügyfélszolgálat érti a dolgát és minden problémánkat megoldja, legyen az üzemeltetési vagy akár honlappal kapcsolatos is. Nagyon örülünk, hogy őket választottuk. Üdv, Milagroso Photography
Értékelése:
Szilvia Szijartóné Király
Professzionális szolgáltatás.
Értékelése:
Dávid Norbert
Elégedett vagyok a szolgáltatással.
Értékelése:
Barticsné Mecseki Csilla Angéla
Maximálisan elégedett vagyok a tárhellyel és Tárhely.eu munkatársaival is. Soha nem megyek másik tárhelyszolgáltatóhoz és ügyfeleimet is csak ide hozom.
Értékelése:
János Dibusz
Évek óta használom. Csak ajánlani tudom. Itt nincs lehetetlen. Mindenben segítenek. Szuper csapat! (Translated by Google) I've been using it for years. I can only recommend. There is nothing impossible here. They help with everything. Super team!
Értékelése:
T. Krasznai
Meglévő ügyfélként véleményezem a tárhely.eu-t. Weboldalunk építése közben nyújtott, gyors segítséggel, helyzetfelismeréssel és reagálással rendelkező szolgáltató, korrekt ügyfél kezeléssel. Ajánlom! MORNTECH.HU (Translated by Google) As an existing customer, I comment on hosting.eu. A service provider provided during the construction of our website, with quick help, situation recognition and response, with correct customer management. I recommend! MORNTECH.HU
Értékelése:
Nagy Csaba
Évek óta a Tárhely.Eu biztosítja számomra a domaint és a tárhelyet. Soha semmilyen probléma nem merült fel és ha bármilyen kérdés felmerült, arra nagyon rövid időn belül megkaptam a választ. Csak ajánlani tudom!
Értékelése:
Erika Figeczky
Bármiben elakadtam, készségesen segítettek. Minden domain nevemet és tárhelyemet ide hoztam át pár éve és nem tudok jobb helyet nekik. (Translated by Google) Whatever I got stuck in, they were willing to help. I brought all my domain names and hosting here a couple of years ago and I can’t get a better location for them.
Értékelése:
Kiszi-Kő Plusz Kft.
Évek óta a tarhely.eu tárhely és domain szolgáltatásait vesszük igénybe, és maximálisan elégedettek vagyunk vele. Minden problémánkra szinte perceken belül megoldást kapunk, akkor is, ha akár késő este kérünk segítséget. A legmegbízhatóbb szolgáltatót sikerült a tarhely.eu-ban megtalálnunk, és partnerségünket folyamatos akciókkal, kedvezményekkel honorálják.
Értékelése:
Karoly Szabolcsi
Évek óta folyamatosan elégedett vagyok. Ha problémám van, akkor szívesen és gyorsan segítenek. Leírják, hogy legközelebb hogyan tudom akár magam is megoldani, de ha legközelebb is ugyanazt kérdezem, akkor is szívesen újra magyarázzák. Ha fizetnének, akkor sem váltanék. (Translated by Google) For years I have been constantly satisfied. If I have a problem, they will be happy to help you quickly. They will tell you next time how I can solve it myself, but next time I ask the same question, they will gladly explain it again. If they paid, I wouldn't switch.
Értékelése:
Guzli Piroska
Megbízható, gyors, segítőkész ügyintézés. Jó szolgáltatás.
Értékelése:
Petróczi Balázs
Nagyon gyors, nagyon profi szolgáltatásokat nyújtanak. Folyton bővülő kínálattal , szerintem, szerintem, az élvonalban vannak. Fel sem merült, hogy máshová váltsak.
Értékelése:
A legjobb, leggyorsabb szolgáltató. Akár online mindent lehet intézni akár éjszaka is szolgáltatást venni módosítani. Több éve vagyok a Tárhely.Eu ügyfele és maximális elégedettséggel bír bármely véleményem
Értékelése:
Viktoria Gavrilov
szuperek (Translated by Google) awesome
Értékelése:
Szabó Krisztina
Gyors, informatív, egyszerű, közepes árfekvésű, megbízható
Értékelése:
Sándor Pesa
Minden tekintetben elégedett vagyok velük. Gyorsak, pontosak és segítőkészek.
Értékelése:
Nagy Csaba (JNGSZI)
Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatással.
Értékelése:
Varga Zoltán, Geomentor Kft
Honlapom a tárhely.eu-nál van 2011 januárjától. Nem tudom mennyire jó a support, mert még soha nem volt szükségem arra hogy igénybe vegyem. Minden olajozottan működik.
Értékelése:
Társasházi Kaputelefon
Nagyon korrekt cég nagyon segítő készek értik a dolgukat és árban is nagyom jó. Mindenkinek merem őket ajánlani!
Értékelése:
István Aczél
kiváló szolgáltatást nyújtanak (Translated by Google) they provide excellent service
Értékelése:
Kata Kokenszki-Mike
Profi, gyors, korrekt, átfogó, megbízható szolgáltatás, maximális segítőkészség. (Translated by Google) Professional, fast, correct, comprehensive, reliable service, maximum helpfulness.
Értékelése:
Juhász Előd
Az első tárhelyemet és a domain címemet este 11 órakor rendeltem meg. Viszont problémába ütköztem és még aznap este sikerült megoldást találni az én problémámra. Készséggel segítettek emailben. Ez jellemzi a tarhely.eu csapatát, megbízhatóak, segítőkészek!
Értékelése:
Pados András
Megbízható, korrekt partner minden téren,előnyösnek tartom.
Értékelése:
Levente Siposs
Le a kalappal! Gyors válaszok, rendkívüli segítőkészség. Legutóbbi problémánkra 6 percen belül kaptunk választ. Felhasználó barát admin felület. Nagyon ajánlom!
Értékelése:
Gyüre Csilla
Időben megkapom a válaszokat,ha segítséget kérek.A tárhely szolgáltatás zavartalanul működik már 1 éve. Nincs rossz tapasztalatom.
Értékelése:
Márk Marosi
Mindig, mindenben készségesen segítenek, esetleges kérdéseimre gyorsan reagálnak. Ajánlom másnak is. (Translated by Google) They are always ready to help with everything, they respond quickly to any questions I may have. I would recommend it to someone else.
Értékelése:
Zoltan Feicht
My personal favorite, with great features and support!
Értékelése:
Dénes Fekete
Ők a legjobbak! Gyors ügyfélszolgálat! Gyors, megbízható tárhely! (Translated by Google) They are the best! Fast customer service! Fast, reliable storage!
Értékelése:
Károly Sajti
Weboldal szerkesztéssel és üzemeltetéssel foglalkozom és a legkülönfélébb kérdések és problémák esetén is a Tárhely.EU szolgáltatása és a példátlanul magasan profi szintű és gyors ügyfélszolgálat eddig mindenben a segítségemre volt. Az első pozitív benyomás az volt, mikor egyszer vasárnap este egy konkrét problémámat írtam meg 18:33-kor írtam az ügyfélszolgálatnak és teljes körű megoldással el is intézték az ügyet és segítségemre voltak mindezt még aznap este 18:45-re. (Hétfőig nem is nagyon álmodtam volna a válaszról, más szolgáltatóknál nem is nagyon reménykedhet az ilyenben az ember) Azóta sok különböző ügyben vettem fel az ügyfélszolgálattal a kapcsolatot és a hét minden napján legyen korán reggel vagy éjszaka, hihetetlenül gyorsan válaszoltak (gyakran 30-60 percen belül) és teljes hozzáértéssel. A szolgáltatásuk pedig 99,9%-os. Iszonyat ritka hogy kihagyás történik. Több éve már több saját weboldalam náluk van és nem kellett még írnom nekik, hogy leállt egy oldalam. Illetve
Értékelése:
Szabó Zoltán
Teljesen meg vagyok elégedve a szolgáltatással, nincs panasz. (Translated by Google) I am completely satisfied with the service, no complaints.
Értékelése:
Adányi Mihály
Két gyors váltás után már több éve vagyok az ügyfelük. Nagyon elégedet vagyok. Ajánlom mindenkinek.
Értékelése:
Gábor Betyár
Sok tapasztalat, maximális segítőkészség és gyors cselekvés, ami a céget illeti. Nagyon tudom őket ajánlani!
Értékelése:
Több éve ügyfelük vagyok, de csak pozitív érveket tudnék felsorolni. Így inkább röviden összefoglalva akinek naprakész szolgáltatóra van szükséges a weboldal üzemeltetéshez akkor itt érdemes igénybe venni. Biztonság, Ügyfélkapcsolat, Naprakészség *****
Értékelése:
Nóra Hormay
Maximálisan meg vagyok elégedve. A szolgáltatás kitűnő. Az ügyfélszolgálat segítőkész és a szuper extra ajándékokat is örömmel veszem.
Értékelése:
Tibor Hajdú
Hosszú évek óta igénybe veszem a cég szolgáltatásait. Ilyen segítőkész csapattal és remek szolgáltatással még nem találkoztam. További sok sikert a munkájukhoz!
Értékelése:
Attila László Gyulai
Felhasználóbarát, random támogató, hatékony rendszer
Értékelése:
Kecskeméti Éva
A részletekig kidolgozott ügyfél centrikus weboldal. Kiemelkedő minőségű online ügyfélszolgálat. Megbízható szolgáltató!
Értékelése:
Rochlitz László
Nagyon megbízható Szolgáltató! Mindig készségesek és gyorsak, legyen bármilyen kérdése vagy problémája az ügyfélnek! 5. éve vagyok nagyon elégedett ügyfelük !
Értékelése:
Gábor Andrejcsik
Gyors ügyintézés és remek ügyfélszolgálat. Nekem ennél nem kell több. (Translated by Google) Fast administration and great customer service. I don't need more than that.
Értékelése:
Gábor Szabó
Remek, megbízható tárhely szolgáltatás és nagyon segítőkész az ügyfélszolgálat bármilyen kérdés esetén.
Értékelése:
Ajtai Katalin
6 éve vagyok a Tárhely Eu ügyfele, mindenkinek csak ajánlani tudom (és szoktam is ajánlani :)), a legjobb tárhelyszolgáltatónak tartom.
Értékelése:
Faragó Tibor
Régi új felhasználóként tértem vissza. Megdöbbentettek az árak és a szolgáltatás minősége. Egyértelműen Magyarország (minimum egyik) legjobb tárhelyszolgáltatója! Csak ajánlani tudom.
Értékelése:
S. Zoltán
Évek óta a Tárhely.eu biztosítja cégünk weboldalának tárhelyét. Profi szolgáltató, csak ajánlani tudom!!!
Értékelése:
Műszer Szarvas
Maximálisan megbízható, korrekt szolgáltatások minden téren. (Translated by Google) Maximum reliability, correct services in all areas.
Értékelése:
Tamás Budaváry
Korábban az abplusz cégnél voltam előfizető 8 éven át. Nagyon meg voltam elégedve velük. De ez a cég(Tárhely.eu) egy másik színt. A felmerülő problémákat gyorsan, profin kezelik, és tényleg azt érzem, hogy fontos nekik az ügyfél. A korábbi tárhely szolgáltatók is mindig próbáltak a segítségemre lenni, de vagy sikerült, vagy nem. A tárhely.eu-nál viszont eddig mindent meg tudtak oldani, olyanokat is, amit a korábbi cégek nem. (Translated by Google) I used to be a subscriber to the abplus company for 8 years. I was very happy with them. But this company (Hosting.eu) is a different color. Problems that arise are handled quickly, professionally, and I really feel that the client is important to them. Previous hosting providers have always tried to help me, but either succeeded or failed. At Tárhely.eu, on the other hand, they have been able to solve everything so far, even those that the previous companies did not.
Értékelése:
Zoltán Németh
3p: "precíz-pontos-páros"
Értékelése:
Szent Bernát Gyógyszertár
Szuper csapat, szuper szolgáltatásokkal.
Értékelése:
Zoltán Duna
A legutóbbi eset kapcsán adott véleményem: "Rendkívül elégedett vagyok a technikai támogatáson dolgozó szakemberekkel, és a szolgáltató rendelkezésre állásával. December 24-én (!) is tették a dolgukat, hogy a levelező listánk ismét működőképes legyen, amit ezúton is köszönök!"
Értékelése:
Péter Krisztián
Részemről lényeges szempont, hogy megbízható jó minőségű szolgáltatást kapjak reális áron,egyszerű ügyintézéssel, folyamatos tályékoztatással. ITT ezt megtaláltam.
Értékelése:
Artrio Kft.
Megbízható működés, gyors, udvarias és alapos ügyfélszolgálat.
Értékelése:
viola nemes
szuper (Translated by Google) super
Értékelése:
Megyeházi Iván
Több éve elégedett ügyfelük vagyok (azóta több barátom és cégeik is!). Kiváló, gyors support és maximálisan segítőkész ügyfélszolgálat jellemzi minőségi szolgáltatásukat. KÖSZÖNÖM!
Értékelése:
László Györgydeák
Profi szolgáltatás és szaktudás, gyors és hatékony ügyfélszolgálat. Mindenkinek csak ajánlani tudom. (Translated by Google) Professional service and expertise, fast and efficient customer service. I can only recommend it to everyone.
Értékelése:
Sándor Berki
Kifogástalan kiszolgálás. Azonnali és érdemi ügyfélszolgálat.
Értékelése:
Dániel Molnár
Szuper! Az admin felületen minden beállítható ami csak kell.
Értékelése:
Vise sportegyesület
Csak kis felhasználók vagyunk, eddig nem volt gondunk, maradjon is így. Üdv: CseF (Translated by Google) We are just small users, so far we haven't had a problem, so stay tuned. Hi, CseF
Értékelése:
Nádházi Attila
Közel 5 éve veszem igénybe a tárhelyszolgáltató állandóan fejlődő minőségi szolgáltatásait. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Értékelése:
Hudák Ákos
Segítőkész és felkészült társaság, mindenben profik. Ajánlom mindenkinek. (Translated by Google) Helpful and prepared company, professionals in everything. I recommend to everyone.
Értékelése:
Lugosi Attila
Nagyon gyors, korrekt és szakértő supportjuk van, részletes magyarázatot adtak a használathoz, azonnal kaptam választ. Este felmerült problémát reggelre megoldották. Mindenkinek ajánlom.
Értékelése:
LED Energy
Már több, mint 9 éve használom a tarhely.eu-t. Mindig, mindent gyorsan elintéznek. A tárhelyem gyorsan, problémamentesen működik. Mi kell még?
Értékelése:
Nóra Kovács
Nagyon kedves, hozzáértő csapat. Az eddig felmerült kéréseimet, problémáimat mind a lehető leggyorsabban, az én kívánságaimat teljesmértékben figyelembevéve oldották meg. Segítőkészek, és ami a szakmai hozzáállásukon kívül rendkívüli módon tetszett az a higgadt és türelmes ügyfélkezelés, ügyfélorientált hozzáállás, ami bizony, ha baj van, kiemelkedően fontos. 😉 Megbízhatóak, szívből ajánlom minden laikusnak, és nem laikusnak is. 🙂 (Translated by Google) Very nice, knowledgeable team. My requests and problems that I have encountered so far have been resolved as quickly as possible, fully respecting my wishes. They are helpful, and what I liked beyond their professional attitude was the calm and patient customer management, customer-oriented attitude that really matters when it comes to trouble. 😉 Trustworthy, I wholeheartedly recommend it to all laymen and non laymen. 🙂
Értékelése:
Zoltán Balogh
Köszönettel tartozom nekik mert nagyon gyorsan, pontosan és precízen sikerült átköltöztetni cégünket a régi szolgáltatónktól - csupán pár óra alatt! Mindenkinek nagyon ajánlom a szolgáltatásaikat és ügyfélszolgálatukat.
Értékelése:
Dr. Cséfalvay Miklós
100 % rendelkezésre állás
Értékelése:
Ferenc Balogh
Évek óta minden szolgáltatásom a Tárhely.Eu-nál van. Erre is bíztatok mindenkit, mert még soha nem, csalódtam: eddig minden problémát gyorsan és hatékonyan oldottak meg. Ár/érték arányban számomra mindenképp a legjobb! (Translated by Google) For years, all my services have been at hosting.Eu. I also encourage everyone to do this, because I have never, I was disappointed: so far, all problems have been solved quickly and efficiently. Value for money is definitely the best for me!
Értékelése:
Szlávics János
Korrekt ügyintézés, és sok olyan kedvezmény, mely segíti a honlapom látogatottságát. Köszönöm, a Tárhely.Eu Kft. minden munkatárásnak, a tisztességes, és korrekt együttműködést.
Értékelése:
Murányi Zoltán
Az előző tárhelyünk gyalázatos volt, hosszas keresgélés után jutottam el ide és örülök, hogy ide jutottam. Nagyon korrekt, gyors és segítőkész csapat. Köszönöm.
Értékelése:
Inter Shop
Azonnal segítettek eddig minden probléma elhárításában. 🙂 Gyorsak, precízek, megbízhatóak.
Értékelése:
János Winkler
Mindig mindenben segítenek! Lehet sok olcsóbb tárhelyet találni DE NEM ÉRDEMES! (Translated by Google) They always help with everything! You can find a lot of cheaper hosting but NOT WORTH IT!
Értékelése:
Renner Péter
rugalmas, gyorsan reagáló csapat.
Értékelése:
Zsolt Borsi
Profi, nagyon gyors segítség a supportól. Már 4. éve minden weboldalhoz, amit csinálok a tarhely.eu-t választom hostingként. Több olyan kérdésem is volt, ami nem kapcsolódott szorosan a hostinghoz, sőt volt olyan is, amit az én "lámaságom" okozott, és mindig gyorsan kaptam segítséget, nagyon jól használható útmutatást, tutorialt a megoldáshoz. Mindig valódi segítséget kaptam, olyat, amivel az én zéró programozói tudásommal is meg tudtam oldani a bugokat, hibákat. Köszönöm, és hálás vagyok a segítségért! (Translated by Google) Professional, very quick help from support. For 4 years now, I have chosen tarhely.eu as the hosting for every website I do. I had several questions that were not closely related to hosting, in fact there were even issues caused by my "silence" and I always got help quickly, very useful instructions, tutorials for the solution. I always got real help, one with which I could solve bugs and errors with my zero programming knowledge. Thank you and I am gr
Értékelése:
Katalin Oskovics
Korrekt,gyors (Translated by Google) Fair, fast
Értékelése:
Halassy Zsolt
Gyors, pontos, precíz szolgáltatás nagyon korrekt áron, csak pozitív
Értékelése:
Horváth Sándor
Már évek óta használom szolgáltatásukat ezért nyugodt lelkiismerettel merem ajánlani bárkinek. Megítélésem szerint rendkívül magas színvonalú ellátást kapunk a tárhelybérlet áráért.
Értékelése:
Armin
A Tárhely.eu szolgáltatásait 3éve veszem igénybe, és minden alkalommal a világszínvonalon túlmutató gyorsasággal, segítőkészséggel, rugalmassággal kezelik a legapróbb igényeket is. Egyetlen egy cégnél nem érzi magát az ember úgy kiszolgálva mint Náluk, Magyarországon abszolút unikum ez a színvonalú szolgáltatás, bízom benne hogy mindezt sok ezer új Ügyfelük tapasztalhatja majd meg rövid időn belül.
Értékelése:
Halász Péter
A Tárhely.Eu valóban egy profi és megbízható szolgáltató. Az ügyfélkezelésből én is tanultam tőlük, és igyekszem hasonló képen utánkövetni a saját partnereimet.
Értékelése:
Ádáz
Nagyon sok éve az ügyfelük vagyok, mindig korrekt és szuper szolgáltatást kaptam!
Értékelése:
János Tuska
Az eddigi legkiválóbb tárhelyszolgáltatóm az elmúlt 20 év alatt. Profi csapat. Pontos és korrekt tájékoztatás minden felmerülő kérdésnél. Mindenkinek maximálisan ajánlom. (Translated by Google) My best hosting provider so far in the last 20 years. Professional team. Accurate and correct information on any questions that arise. I highly recommend it to everyone.
Értékelése:
Kunzer Ildikó
Tisztelt Szerkesztők! Köszönettel tartozom, a rendkívül gyors, és korrekt ügyintézésért! Kívánok Önöknek jó munkát, és elégedett, nagy létszámú ügyfélkört! Tisztelettel: K.I.
Értékelése:
László Kardos
Korrekt, gyors, pontos és megbízható csapat! (Translated by Google) Correct, fast, accurate and reliable team!
Értékelése:
Csak a legjobbakat leehet elmondani, mint a szolgáltatásról, mint az ügyfélszolgálatról. Maximálisan ajánlott!
Értékelése:
Finance-Trans
Már egy pár éve vagyok a Tarhely.eu ügyfele és még eddig nem volt semmi probléma a szolgáltatással, elégedett vagyok.
Értékelése:
Hubert Józsi
Csak megerősíteni tudom az itt elhangzottakat. Több ügyfelem is a tarhely.eu-nál helyezte el a honlapját, szerverét. Az ügyfélszolgálat kitűnő, technikai problémákat 3 év alatt nem tapasztalatunk. Ha voltak is, a cég a javításokat képes volt úgy kezelni, hogy az ügyfél ebből semmit ne vegyen észre.
Értékelése:
Levente Kocsis
Lassan két éve vagyok a tarhely.eu-nál. Legtöbbször perceken belül, a legnagyobb toleranciával és segítőkészséggel állnak rendelkezésre, segítenek bármiben. Az Ügyfél admin felületük tökéletes, ésszerű, mindig mindent pillanatok alatt el tudok intézni. Amikoresetleg elakadok, valahogy mindig előjön egy szuper help/wiki szekció a megoldással. Időnként találkozom más szolgáltatókkal (megrendelői tárhelyek végett) - fényévekben mérhető a különbség a tarhely.eu-hoz képest, mint sebességben, mint supportban. A legösszetettebb oldalam is 86/100 Google sebesség teszt szerint. Csak így tovább!
Értékelése:
Kagyló Rádió
Elégedett vagyok a szolgáltatással, 2011-óta. 🙂
Értékelése:
Felhasználóbarát, random támogató rendszer
Értékelése:
Zsolnai Klára
Minden kérdésemre szinte azonnal választ és megoldást kaptam.Hálás köszönet érte,további jó munkát kívánva: Zsolnai Klára
Értékelése:
Technorigin Bt. Tolnai Gábor
Nagyon segítőkész stáb, gyors reagálás! Hosszú időn át megbízható partnerek. Csak a szolgáltatásaik színvonala emelkedtek, az árak maradtak.
Értékelése:
Daniel Csaki
Kimagasló minőségű mind a szolgáltatásuk, mind a segítség nyújtásuk. Nagyjából 3 perc alatt reagáltak egy kérdésemre (reggel), és szinte azonnal orvosolták is a problémát (ami nem az ő hibájukból történt). (Translated by Google) They provide excellent service and assistance. They responded to my question in about 3 minutes (in the morning) and corrected the problem almost immediately (which was not their fault).
Értékelése:
Bognár Gergely
A legmegbízhatóbb szolgáltató. Eddigi tárhely és domain regisztrálásaim mind gyorsan, gördülékenyen zajlottak. Kérdéseimre a hét minden napján gyors, pontos válaszokat kapok a segítőkész ügyfélszolgálattól.
Értékelése:
Máté Pál
Minden gördülékenyen, gyorsan ment. Az elvárásaimnak teljesen megfeletek! Köszönöm! (Translated by Google) Everything went smoothly and quickly. I fully meet my expectations! Thanks!
Értékelése:
Hajdu Attila
Teljes mértékben meg vagyok elégedve a Tárhely.eu Kft. munkájával. A felvetődő kérdéseimet gyorsan megválaszolják és mindenben segítenek. A mai nap ajándék tárhelyet kaptam tőlük, vagyis már a meglévőt bővítették ki. Csak ajánlani tudom őket!!!! (Translated by Google) I am completely satisfied with the work of Tárhely.eu Kft. My questions will be answered quickly and will help with everything. Today I received a gift storage space from them, meaning they already expanded the existing one. I can only recommend them !!!!
Értékelése:
Szecsődi Benjámin
Nagyon elégedett vagyok a Tárhely.Eu szolgáltatásának minőségével, az ügyintézés gyorsaságával és a szolgáltatás árával. Majdnem egy éve regisztráltam egy tárhelyet domainnel és hibátlanul gyorsan működik. Édesapámnak tegnap este rendeltem meg egy tárhelyet egy domain átvezetéssel, és ma délutánra minden elrendeződött, és működik, és ráadás fél áron az előző szolgáltatóhoz képest, az ajándékokról, nem is beszélve. Nagyon elégedett vagyok! Köszönöm a munkájukat!
Értékelése:
Riethmüller János
Korrekt megbízható működés, segítőkészség már évek óta. Ajánlani tudom mindenkinek!
Értékelése:
László Görömbölyi
Lassan egy évtizede jöttem a Tárhely.eu-ra, mert elégedetlen voltam az előző szolgáltatómmal. Azóta folyamatosan tapasztalom, milyen a világszínvonal - szolgáltatásban, ügyfélkapcsolatokban...
Értékelése:
Lassan 10 éve veszem igénybe a Tárhely.eu szolgáltatásait, immár 4-5 különböző tárhellyel, domainek tucatjaival. Ha a továbbiakban is számíthatok Rájuk, stabilitásban és rugalmasságban, akkor ez a következő 10 évben sem fog változni.
Értékelése:
Varga Zoltán
Egy évvel ezelőtt választottam a Tárhely.EU-t. Azóta sem tudom milyen gyors itt a support, mert még nem volt rá szükségem. Teljesen profi szolgáltató minden tekintetben !
Értékelése:
Viktor Ignácz
Már lassan 5 éve a Tárhely.EU -tól bérlem a weboldalainkhoz szükséges tárhelyeinket. Gyors SSD szerverek kifogástalan hálózattal, segítőkész és hipergyors support. Mi kell még? 🙂 Ha egy megbízható tárhely szolgáltatót keresel, akkor megtaláltad!
Értékelése:
Zoltán Varga
8 éve a Tárhely.Eu-nál vannak a honlapjaim. Az ez idő alatt keletkezett kevés, nem jelentős problémámat (amely nem is az Ő hibájukból keletkezett), mindig gyorsan és segítőkészen megoldották. (Translated by Google) For 8 years I have my websites at Tárhely.Eu. My few, insignificant, problems during this time (not even because of their fault) were always solved quickly and helpfully.
Értékelése:
Csaba Kovács
Több éve használom a szolgáltatásaikat, maximálisan elégedett vagyok minden téren, csak ajánlani tudom a srácokat!
Értékelése:
Hasít! Atomstabil! A Whisper Cafe Magazinunk is rajtuk fut. Ezúton is köszi! 🙂
Értékelése:
József Szilágyi
Gyorsak, segítőkészek pontosak, KÖSZÖNÖM! (Translated by Google) Fast, helpful punctual, THANK YOU!
Értékelése:
Könyvelőtudakozó Szerkesztőség
Tisztelettel köszönjük, a kifejezetten segítőkész, ügyfélközpontú hozzáállást. Megközelítőleg 5 éve, mindig, minden esetben elérhető, maximálisan felkészült ügyfélszolgálat. A mai, telefonon történt segítségük is példa erre, profi és segítőkész kollégával beszéltünk. Kifejezetten gratulálunk a Csapatukhoz! konyvelotudakozo.hu (Translated by Google) Sincerely thank you for your dedicated helpful, customer-focused attitude. Approximately 5 years, always, always available, fully prepared customer service. Their help over the phone today is an example of this, we talked to a professional and helpful colleague. Congratulations to their team! konyvelozottakozo.hu
Értékelése:
Németh Csaba
Nem egy, nem két ügyfelemet vittem már a Tárhely.eu-hoz. No és persze a saját oldalam is (http://sikerhozo.hu) náluk van. Mindig gyorsak, segítőkészek, extrém időpontokban, vagy ünnepek alatt is. A nyújtott technikai háttér is mindig stabil, megbízható. Nem ismerek jobb tárhely szolgáltatót. Ha velük monopolizálnánk a piacot, a hazai online minőségi szintet ugrana!
Értékelése:
Barátfalvy Irén
Gyors segítség-nyújtás, korrekt szolgáltatás. Köszönet a tárhely előfizetés miatt nyújtott hasznos ajándékokért.
Értékelése:
Pizza Gomba
Szuper csapat, megbízható szolgáltatással, bármilyen kérdésre azonnal reagálnak, csak ajánlani tudjuk őket! (Translated by Google) Super team, reliable service, they answer any questions immediately, we can only recommend them!
Értékelése:
Németh Szabolcs flashcenter.eu
Rugalmas, gyors, költséghatékony szolgáltató. Nyugodt szívvel ajánlom!
Értékelése:
Pőcze Zsolt
A legjobb ügyfélszolgálat, a legjobb szolgáltatások!
Értékelése:
Krisztina Mészáros
Szuper szolgáltatás!
Értékelése:
Viktoriya Kapsomun
szuperek
Értékelése:
Szabolcs Herédi
Gyorsan reagálnak, nagyon ügyfél- és felhasználó központú hozzállás. (Translated by Google) They respond quickly with a very customer and user centric attitude.
Értékelése:
Németvölgyi Péter
Köszönöm a megbízóim és magam nevében azt a megszámlálhatatlanul sok segítséget, melyet a Tárhely.eu-tól kaptam (éjjel-nappal 🙂 az évek folyamán. Köszönöm!!!
Értékelése:
Intézményfenntartó Esélytér
Egy éve vagyunk kapcsolatban, de nagyon korrekt, megbízható partner a Tárhely.eu (Translated by Google) We have been in contact for a year, but Tárhely.eu is a very reliable and reliable partner
Értékelése:
Zenekar Indigó
Nagy megelégedéssel használjuk évek óta a szolgáltatásaikat... (Translated by Google) We have been using their services with great satisfaction for years ...
Értékelése:
Káplár János
Bármikor hívom Önöket mindig nagyon segítőkészek, még velem is, aki értetlen néha! Gyorsak és azt kapom amit kérek.
Értékelése:
András Orosz
A legjobb ügyfélszolgálat. Szuper!
Értékelése:
Sándor Ferenc
Domain és tárhely is náluk van, gyors, megbízható, fennakadás mentes működés, számos jó szolgáltatással. Gratulálok!
Értékelése:
Róbert Lakó
Nagy szakértelem, gyors válaszidő, mindenben segítenek. Csak így tovább!
Értékelése:
Csaba Németh
Igazán korrektek, rugalmasak, ügyfélbarátok. Egy hónappal korábban fizettem tárhelyhosszabbítást, nagyobb csomagra váltva. Aztán azon csodálkoztam, hogy a tárhelyem paraméterei miért nem változtak. Kérdeztem az ügyfélszolgálatot, ahol tájékoztattak, hogy ez azért van, mert a hosszabbítás február 19-től indul újabb egy évig. DE: a levelem alapján már most beállították a tárhelyemet a nagyobb csomagnak megfelelően.
Értékelése:
Razvan Ciprian Sarca
Mindenkinek csak ajánlani tudom őket. Amikor probléma akad a nálunk működtetett oldallal rögtön segítettek(10 percnél tovább nem kellett várnom) egy szó mint száz ha jó szolgáltatás kell és gyors ügyfélszolgálat akkor én őket ajánlom. 🙂
Értékelése:
Ezokri Ezokri
Profi szolgáltatás, stabil rendszer, egyszerű adminisztrációs felület, hibátlan ügyfélkezelés. Kedvező ár/érték arány, csak ajánlani tudom. (Translated by Google) Professional service, stable system, simple administration interface, flawless customer management. Favorable price / value ratio, I can only recommend.
Értékelése:
Barna Zsolt
Már évek óta ő szolgáltatásaikat használom. Soha nem volt semmi probléma, ha elakadtam valamiben szinte azonnal segítettek. Legjobbak. (Translated by Google) I have been using their services for years. There was never any problem when I got stuck in something they helped me almost immediately. The best.
Értékelése:
Berény Péterné
Több, mint 2 éve használom, elégedett vagyok a szolgáltatással. Amennyiben kérdésem van, nagyon gyorsan megkapom a megfelelő választ.
Értékelése:
Nóra Nagy
Korrekt, tárhely szolgáltatás, rugalmas, hozzáértő munkatársakkal! Csak ajánlani tudom! Köszönöm! (Translated by Google) Correct, hosting service with flexible, knowledgeable staff! I can only recommend! Thanks!
Értékelése:
János Kovács
Alapos ismeretségi körbekérdezés után választottam őket. Több mint egy éve náluk fut a weboldalam. Minden korrektül és érthetően történik. Az előfizetés lejárata előtt időben szóltak a meghosszabítást illetően. A Site elérhetőségében eddig nem tapasztaltam semmilyen leállást vagy lassulást (egyenlőre csak MKDocs-os a tartalom)
Értékelése:
Marcell Kutasi
Honlapunk teljes körű szolgáltatását egy másik szolgáltatótól hoztuk át. Ebben és az igénybe vett szolgáltatás fenntartásában is szakértő segítőkész hozzáállást tapasztaltunk. Nem váltunk. (Translated by Google) We have transferred the full functionality of our website from another service provider. We have experienced an expert helpful attitude in this as well as in maintaining the service used. We didn't switch.
Értékelése:
Gábor Berta
Maximálisan meg vagyok elégedve a nyújtott szolgáltatással, és a támogatással is. Öröm Velük dolgozni, azonnali, lényegretörő segítséget adnak. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a profi csapatot!
Értékelése:
Fodor Balazs
Megbízható, stabil szolgáltató Gyors, szakszerű (akár teljes online) ügyintézés!
Értékelése:
Rucco Service Bt.
Köszönöm a Tárhely.eu-nak a mindig segítőkész hozzáállását, valamint az ajándék szolgáltatásokat, a gyors ügyintézési lehetőségeket! (Translated by Google) Thank you to Tárhely.eu for its always helpful attitude, as well as for the gift services and fast administration options!
Értékelése:
Csak ajánlani tudom. Évek óta a Tárhely.eu kezeli a tárhelyeimet, probléma mentesen.
Értékelése:
Zoltán Horváth
A legjobbak egyike. Minden tök jól és gyorsan működik. Komoly ügyfélszolgálattal. Mi már mindent ide hoztunk.
Értékelése:
Judit H Molnár
Több éve a Tárhely.eu szolgáltatását veszem igénybe. Teljesen elégedett vagyok velük szakmailag és emberileg is. Az ügyfélszolgálathoz bármilyen kérdéssel fordultam eddig, rövid időn belül megoldották.
Értékelése:
Nagyon sok éve az ügyfelük vagyok, mindig korrekt és szuper szolgáltatást kaptam!
Értékelése:
Csizi András
Megbízható, korrekt partner minden téren. Már több ismerősömnek ajánlottam őket.
Értékelése:
Maximálisan meg vagyok elégedve.. Csak ajánlani tudom..
Értékelése:
Ferenc Horváth
Profi csapat, jó ár/érték arány, azonnal segítenek, ha elakadok! Csak ajánlani tudom! (Translated by Google) Professional team, good value for money, help immediately if I get stuck! I can only recommend!
Értékelése:
Rita Szabó
Mindig, minden esetben azonnali segítséget kapok. Szakszerűek, türelmesek, rugalmasak, emberiek és profik!
Értékelése:
László Cservenák
Extrém professzionális szolgáltatást nyújtanak! Minden téren! Ha profi helyen akarod tudni a hostingod, akkor nincs is kérdés, válaszd őket!
Értékelése:
Istvan Brankovits
Gyors, pontos, rugalmas 🙂
Értékelése:
Már lassan egy évtizede vagyok az ügyfelük és nagyon elégedett vagyok. Gyorsan reagálnak a megkeresésekre és az ügyfélkezelésen túl a szolgáltatás is példamutató. Mindez megfizethető áron.
Értékelése:
Höri Panzió
Szuper jónak tartom a rendszert, sok domainem van a Tárhely.eu-nál, és nem bántam meg!
Értékelése:
Kovács Ágnes
gyors,pontos,megbízható
Értékelése:
László ifj. Lukácsa
Profik, gyorsak, segitokeszek! Mindenkinek ajanlom oket!
Értékelése:
Tibor Dani
Kiválló tárhelyszolgáltató, gyors és segítőkész ügyfélszolgálat. Évek óta az ügyfelük vagyok és még sosem volt negatív tapasztalatom.
Értékelése:
Péter Hasulyó
Kiváló szolgáltató, ez elmúlt majd egy évben 100 %-osan, mindenféle hiba nélkül működött a szolgáltatásuk.
Értékelése:
Strbina Antal
Hát csupa jót tudok mondani, három éve de lehet, hogy több semmi gondom a tárhellyel nagyon precízen, gyorsan segítenek (a problémák többnyire az én problémáim voltak) megoldották perceken belül fennakadás soha nem volt a szerverrel úgyhogy csak gratulálni tudok nekik, csak így tovább tényleg talán az ország legjobb tárhelyével állunk szemben. Én biztos hogy nem váltok sehova mert itt minden nagyon korrekt és biztos! És manapság a biztonság aranyat ér!
Értékelése:
Sunrise Travel Kft.
Világos, érthető weboldal, korrekt árú és széles körű szolgáltatások, azonnali segítségnyújtás, kiváló ügyfélkezelés - röviden így jellemeznénk a Tárhely.eu-t. Maximálisan meg vagyunk elégedve.
Értékelése:
Péter Halász
Mindig gyors és korrekt segítség, ügyfélbarát hozzáállás. Csak ajánlani tudom.
Értékelése:
Nagy Péter
Rugalmas, gördülékeny probléma kezelés. (Panku Brigitta) A tárhelyen hibátlanul működik a webáruházunk. Ajánlom.
Értékelése:
Info Borarcok
profi , korrekt (Translated by Google) professional, correct
Értékelése:
STAGEBOX Stúdió- és Színpadtechnikai Szaküzlet Neuton Kft.
Másoknak is ajánlom (Translated by Google) I recommend it to others
Értékelése:
kobuki
Több, mint 10 éve van tárhelyem. Jó rendelkezésre állás és tökéletes ügyfélszolgálat.
Értékelése:
Peace Harmony
Csak jókat mondhatok a cégről. Már több éve - kb.8 - vagyok náluk és mind telefonon, mind neten keresztül segítenek bármiben, gyorsan és nagyon normális, segítőkész hangnemben.
Értékelése:
Vadkamera Mánia
Véleményem szerint a legprofibb hazai tárhely szolgáltató. 6. éve veszem igénybe a szolgáltatásait és minden tökéletesen működik. A Support is nagyon gyors és eddig minden speciális kérésemet teljesítették. Csak ajánlani tudom mindenkinek 🙂 (Translated by Google) In my opinion, it is the most professional domestic hosting provider. I have been using your services for 6 years and everything is working perfectly. Support is also very fast and so far all my special requests have been met. I can only recommend it to everyone 🙂
Értékelése:
Ric Hard
Korrekt csapat, értékes partner! (Translated by Google) Correct team, valuable partner!
Értékelése:
Zoltan Barta
Profi csapat, gyors tárhely, villám ügyfélszolgálat! (Translated by Google) Professional team, fast hosting, lightning customer service!
Értékelése:
Ferenc Mátyás
Több mint 10 éve kezelik a domain neveimet és itt van a tárhelyem is. Mindig elégedett voltam!
Értékelése:
Szabados Pál
Nagyon jó, megbízható csapat!
Értékelése:
Bocsi Zoltán
Megbízható, minőségi és gyors szolgáltató. Bátran ajánlom mindenkinek, aki tárhelyet szeretne. Nagyon elégedett vagyok mindennnel.
Értékelése:
János Cséfai
Remek a szolgáltatás és gyors a kommunikáció!
Értékelése:
Szabó János
4 éve 100%-ban elégedett ügyfelük vagyok
Értékelése:
Szedlacsek Enikő
Gyors ügyintézés, érthető honlap és készségesen segítenek az ügyfélszolgálaton.
Értékelése:
Szilvási Edit
Hihetetlenül jó tárhely szolgáltatás mindig müködik sose hagyot még cserbe maximálisan elégedett vagyok mindenkinek ajánlom minden problémára reagálnak 5 csillagos tárhely.
Értékelése:
Úgy ajánlották ezt a csapatot. Azóta az összes domain-t ide hoztuk és a legújabbat is itt regeltük. Miért? Mert teszik a dolgukat. Türelemmel, szakértelemmel. Én is Őket ajánlom ha kérdeznek...
Értékelése:
Egyed Gábor
Csak ajánlani tudom mindenkinek a Tárhely.Eu szolgáltatásait. Több éve használom és sosem volt problémám. Ha elakadtam... gyorsan kaptam szakmai segítséget. Csak így tovább! (Translated by Google) I can only recommend the services of Hosting.Eu to everyone. I have been using it for several years and have never had a problem. If I got stuck ... I quickly got professional help. Keep it up!
Értékelése:
János Tirszin
Hibátlan, jól működő szolgáltatás. Nagyon gyors, segítőkész csapat! (Translated by Google) Flawless, well-functioning service. Very fast, helpful team!
Értékelése:
Ferenc Szűcs
Meg vagyok elégedve a szolgáltatással ....nagyon korekt (Translated by Google) I am satisfied with the service .... very fair
Értékelése:
Varga-Hajagos Anikó
Most van folyamatban a webáruházunk átregisztrációja, de már most annyi segítséget kaptam, amit az előző szolgáltatómnál nem tapasztaltam. Számomra fontos a gyorsaság, hogy a kérdéseimre pár órán belül válasz érkezzen. Itt ezt mind megkaptam. Profi és valóban megbízható csapat.
Értékelése:
Samadhi Shop
Szuper, gyors, segítőkész csapat és színvonalas szolgáltatás. Gratulálok!
Értékelése:
Gábor Z
Gyors ügyintézés, és hibaelhárítás. Ajánlom a szolgáltatót! (Translated by Google) Quick administration and troubleshooting. I recommend the service provider!
Értékelése:
Gábor
Régóta vagyunk elégedett ügyfelük.
Értékelése:
A tárhely, domain, akkor csakis a tarhely.eu. Régóta van náluk minden domainem, nagyon elégedett vagyok az árszinttel, és a szolgáltatással is! 🙂 (Y)
Értékelése:
csfalvaym
Tapasztalataim szerint a szerverük az elmúlt három évben 100 %-ban rendelkezésre állt.
Értékelése:
Róbert Kalmár
Mindenkinek ajánlom a Tárhely.eu szolgáltatásait, türelmesek és gyorsak, nem véletlenül választottam ezt a szolgáltatót újra, tavalyi évben a céges honlapomat most már pedig a Gyáli Polgárőr és Tűzoltó Egyesület honlapját üzemeltetjük a Tárhely.eu-nál. Köszönöm még egyszer a segítséget a tárhely beállításához. (Translated by Google) I recommend the services of Tárhely.eu to everyone, they are patient and fast, I accidentally chose this service provider again, last year my company website is now operated by the website of the Gyál Civil Guard and Fire Brigade Association at Tárhely.eu. Thanks again for the help setting up the hosting.
Értékelése:
Szőke Tibor
A legjobb csapat...:D
Értékelése:
Adrián Husz
- Segítőkészek, - szakmailag felkészültek, - rugalmasak, - gyorsan válaszolnak még a nem hétköznapi kérdésekre is (pl. webfejlesztő vagyok, php kérdésben is simán mutatták a megoldást). Azt hiszem márka hű lettem.
Értékelése:
János Károlyi
Pontos,jó! (Translated by Google) Accurate, good!
Értékelése:
Gábor Zajzon
Évek óta elégedett ügyfelük vagyok; profi szolgáltató, mindenkinek ajánlom. (Translated by Google) I have been a satisfied customer for years; professional service provider, I recommend it to everyone.
Értékelése:
Bence Tóth
Competent, adequate, likeable. They always answered to any of my questions within a few hours, and I never had the feeling that they "abandoned me" - I must say, never been happier with a service provider (tried 2 similar services before). Certainly they will not lose me as a customer.
Értékelése:
Hékások én ások-gépi földmunka
Mindig üzemkész weboldal szolgáltatás, rugalmas ügyintézés.
Értékelése:
Dáriusz Rózsa
Minden ügyfelemnek a Tárhely.hu-t ajánlom, gyors és segítőkész support, jó szolgáltatás. csak ajánlani tudom (Translated by Google) I recommend Tárhely.hu to all my clients, fast and helpful support, good service. I can only recommend
Értékelése:
Kornyikné Puk Ilona
Gyors aktiválás, segítség, probléma megoldás. Csak ajánlani tudom...
Értékelése:
Brúnó Bánóczi-Csernák
Fantasztikusan gyors a support (az iménti kérdésemre 3 perc alatt jött válasz), nagyon megnyerő weboldal, hasznos leírások, és kiváló kezelhetőség jellemzi a tárhely.eu-t. Most hosszabbítottam a business csomagom, csak így tovább srácok!!!!!! (Translated by Google) The support is fantastically fast (the answer to my question just came in 3 minutes), a very attractive website, useful descriptions, and excellent usability characterize hosting.eu. I just extended my business package, just so on guys !!!!!!
Értékelése:
Viktor Kováts
Csak ajánlani tudom! Korrekt árak, széles termékpaletta, a supportjuk pedig lenyűgöző! Szó szerint 2 perc alatt megoldották az emailben megírt problémámat! Engem egy életre meggyőztek!
Értékelése:
Dr. Antal Péter
Egy barátom ajánlotta Önöket. Megmondom őszintén, hogy ennyire vásárlóbarát hozzáállással még ebben az országban nem találkoztam. Gyorsak, percízek, profik! Csak így tovább és sok sikert kívánok Önöknek. Jó szívvel fogom tudni másnak is ajánlani a szolgáltatásaikat!
Értékelése:
Szabó Krisztián
Megbízható szolgáltató kitűnő és segítőkész helpdeskkel, és nem utólsó sorban a szolgáltatás ár érték aránya is kiemelkedő Ajánlom mindenkinek
Értékelése:
Mária Kovács
Évek óta ügyfelei vagyunk a Tárhely.Eu-nak. Segítőkészek, gyorsak, rugalmasak, megbízhatóak. Jó szívvel ajánljuk szolgáltatásaikat. (Translated by Google) We have been customers of Tárhely.Eu for years. Helpful, fast, flexible, reliable. We wholeheartedly recommend their services.
Értékelése:
Pincészet Tóth
Profik... (Translated by Google) Pros ...
Értékelése:
Katalin Hriczkó
Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatásukkal. (Translated by Google) I am very satisfied with their service.
Értékelése:
Zsófia Ferencz
Eddig nagyon tetszik 🙂
Értékelése:
FEJES Ferenc
Gyors reagálású biztos kezű csapat. Jó helyen vannak magán, civil és céges oldalaim. #FejesFeri
Értékelése:
Gazdabolt Kozármislenyi
A legjobb tárhelyszolgáltató Magyarországon. Gyors pontos és minden "is" van ami kell (Translated by Google) The best hosting provider in Hungary. Fast accurate and everything "also" is what you need
Értékelése:
Le Van Trung
Nagyon megbizható szolgáltató, gyors, és árak is nagyon korrektek.
Értékelése:
Kabátnik Zsolt
Maximálisan meg vagyok elégedve a cég szolgáltatásaival. Ügyfélbarát, gyors és megbízható!
Értékelése:
Duna Zoltán
Rendkívül elégedett vagyok a technikai támogatáson dolgozó szakemberekkel, és a szolgáltató rendelkezésre állásával. December 24-én (!) is tették a dolgukat, hogy a levelező listánk ismét működőképes legyen, amit ezúton is köszönök!
Értékelése:
Horvath Attila
Sok tárhelyszolgáltatóval volt már dolgom, de örülök, hogy végül a Tarhely.eu-nál kötöttem ki. Két barátom is ajánlotta és nem bántam meg. Gyorsan válaszolnak minden kérdésre készségesen, még akkor is ha az egyértelműnek tűnik. Cégesen és magán személyként is igénybe vesszük a szolgáltatásuket. Én egyértelműen csak ajánlani tudom őket.
Értékelése:
Mátyás Kovács
Több éve vagyok ügyfelük és teljesen meg vagyok elégedve a szolgáltatásukkal. (Translated by Google) I have been their client for several years and I am completely satisfied with their service.
Értékelése:
Tamás Árpád Szegedy
Átlátható felületek, segéd-anyagok egy mindig segítőkész csapattal. Bátran ajánlom és szoktam ajánlani a szolgáltatásaikat.
Értékelése:
Handwriting Analysis Expert
Minden hiba nélkül működött az elmúlt évben, így természetes volt, hogy hosszabbítok 🙂
Értékelése:
Katona Gábor
Évek óta a Tárhely.eu biztosítja a BajótiPlébánia.hu weboldalnak a tárhelyét. Profi szolgáltató, ráadásul segítőkészek is! Csak ajánlani tudom!
Értékelése:
Maria Bokányi
Másik szolgáltatótól jöttünk át, elégedettek vagyunk és ajánlani tudjuk a Tárhely.eu szolgáltatásait. (Translated by Google) We came from another service provider, we are satisfied and can offer the services of Tárhely.eu.
Értékelése:
Ferenc Attila
Nagyon jó az ügyfélszolgálat!
Értékelése:
Nagy Viktor
Gyors és segítőkész ügyintézés, egyszerűen kiváló!
Értékelése:
P. Kornél
Nagyon meg vagyok velük elégedve! Előtte a tárhely szolgáltatókkal, ahol hering voltam csak a gondom volt... Ha segítséget kértem én voltam a hibás, hogy munkát adok nekik de itt nagyon segítőkészek és jó itt lenni! 🙂 A++++++
Értékelése:
Molnár István
Gyors, egyszerű és minden cég számára a megfelelő modulokat és programokat biztosítanak. Van email ügyfélszolgálatuk, amely segíti a problémák gyors megoldását még hétvégén is.
Értékelése:
László Cseresznyés
Korrekt csapat! (Translated by Google) Correct team!
Értékelése:
Hornyák Attila
Ilyen gyors és hatékony, megbizható munkát még nem láttam. Örülök, hogy ezt a szolgáltatót választottam. Mint tenni is fogom ezt a céget fogom ajánlani ismerőseimnek is. További sok sikert!
Értékelése:
Mindíg segítenek ha valami nagy zűrt csinálok a tárhelyemen. Még este 20:00-kor is! Csak ajánlani tudom.
Értékelése:
Hibátlan szolgáltatás! Gyors, korszerű. Ami miatt 6 csillagot is adnék,hogy MINDENT meg tudtam csinálni, el tudtam intézni online.
Értékelése:
Nagy Gábor
Már rég óta igénybe veszem a szolgáltatásokat, sok honlapot helyeztem már el. A hosszú évek során még nem tapasztaltam negatívumot.
Értékelése:
Adam Jover
Very dependable, stable service with a convenient site layout and a professional crew.
Értékelése:
Szarvas Borbála
Szeretem, hogy mindig azonnal válaszolnak és sosem volt még elérhetetlen az oldalam! 😉
Értékelése:
Szabados Pál
Visszatérő ügyfél vagyok. 🙂 Gyors és pontos a kiszolgálás, és a szolgáltatás első osztályú! További sok sikert!
Értékelése:
Jerome Boichot
Service is great: fast and clear answers to my questions in English! It helps when you do not speak Hungarian!
Értékelése:
Diabell
Júliusban lesz 10 éve, hogy itt vagyunk...., és folyamatosan kiváló szolgáltatásokat használhatunk! Lejáró tárhelyeinket stb. is hosszabb távra rendeljük, mert maximálisan megbízunk a szolgáltatóban!!!! (10 év után bátran merem másoknak is javasolni, aki problémamentes használatot szeretne!) Szerintem ez önmagáért beszél!
Értékelése:
Szabolcs Dinga
Kiváló szolgáltatás, gyors support, jó ár-érték arány, és mindig tudnak segíteni pedig informatikai analfabétaként írom le nekik a problémát.
Értékelése:
Eliteday
A magam részéről a legjobbnak tartom, minden tekintetben kifogástalanul kiszolgálják az ügyfeleiket
Értékelése:
Viktória Horváth
Mindig gyorsan válaszolnak, segítőkészek
Értékelése:
Ványi Szabolcs
Nem túl régen üzemeltetem a honlapomat a Tárhely.eu-n. A szolgáltatás hibátlan, az ügyfélkezelés kiemelkedően profi. Bárki is olvassa, csak ajánlani tudom a csapatot.
Értékelése:
Rotarig kft
nagyon pozitív
Értékelése:
Gábor Mondovics
Évek óta nyújtanak magas színvonalú szolgáltatást. Remek csapat. Virtuális az érintkezés és a kommunikáció, az ügyfélközpontúság így is érezhető. Ajánlani tudom őket. (Translated by Google) They have been providing high quality service for years. Great team. Contact and communication are virtual, customer focus can still be felt. I can recommend them.
Értékelése:
Svitz Lászlóné
Több éve tárhelyszolgoltóm és maximálisan elégedett vagyok.
Értékelése:
Gábor Tóbi
Nagyon elégedett vagyok! Több éve bérelünk tárhelyet itt. 0 leállás, 0 probléma, szuper elérési sebesség! Amikor segítség kell, nagyszerű a support 🙂 Örülök hogy itt bérelünk tárhelyet!
Értékelése:
Éva Kozma
Jól használható admin felület, maximális rendelkezésre állás! (Translated by Google) Easy to use admin interface, maximum availability!
Értékelése:
Mezei József
Gördülékeny, szünetmentes üzemelés, mivel soghasem volt gondom a tárhellyel, a Tárhellyel, így nekem ez a természetes.
Értékelése:
SilexComp
Gyors ügyintézés.
Értékelése:
Zoltán Rácz
Teljes mértékben elégedett vagyok, gyorsan érkezik a támogatás, és ajándékok is elérhetők, pl, tárhely bővítés (Translated by Google) I am completely satisfied, support arrives quickly and gifts are also available, e.g., hosting expansion
Értékelése:
Attila Tomasek
Sok éve megbízható és segítőkész csapat, jó szolgáltatás. (Translated by Google) Reliable and helpful team for many years, good service.
Értékelése:
Tibor Jenő Hajdú
Hosszú évek óta igénybe veszem a cég szolgáltatásait. Ilyen segítőkész csapattal és remek szolgáltatással még nem találkoztam. További sok sikert a munkájukhoz! (Translated by Google) I have been using the services of the company for many years. I have never met such a helpful team and great service. Have more success with their work!
Értékelése:
Bene Máté
Korrekt cég, gyors ügyfélszolgálattal, a tárhelyhez ajándék adwords kuponnal, ami máshol nem jellemző...
Értékelése:
Magyar Diszito Pálfi Gábor
Megbízható szolgáltatás, jó áron.
Értékelése:
Sparrow Hungary
Integrált reklámügynökség vagyunk. Csak és kizárólag úgy vagyunk hajlandóak webfejlesztésekben dolgozni, ha a Tárhely.eu biztosítja a szolgáltatást. Számtalan helyzetben mentették meg a projektet gyakorlatilag azonnali, gyors és rugalmas döntéshozással, támogatással. Nyugodtak vagyunk, ha tudjuk, hogy ők a partnerek! A profizmus teteje 🙂 A legapróbb problémáktól, mint az email fiók beállítása, a kampány közben túlterhelt weboldalak megállásáig mindenben azonnal segítettek 🙂 Imádjuk őket 🙂 (Translated by Google) We are an integrated advertising agency. We are only willing to work in web development if Tárhely.eu provides the service. The project has been saved in numerous situations with virtually immediate, quick and flexible decision-making and support. We are relaxed if we know they are partners! Top of the line professionalism 🙂 From the smallest problems like setting up an email account to stopping websites that were overloaded during the campaign, I immediately helped 🙂 We l
Értékelése:
Horváth Szabolcs
Elég problémás ügyfélnek gondolom magunkat, mivel sok domain nevünk van és sokmindent használunk, ennek ellenére a tarhely.eu szolgáltatásaival és nem utolsó sorban az ügyfélszolgálat segítségével és gyorsaságával maximálisan elégedettek vagyunk. Számos rendszerünket tervezzük CLOUD VPS szerverre helyezni, aminek működésével és rugalmasságával is elégedettek vagyunk. A régi szolgáltatónkkal ellentétben nagyon örülünk, hogy itt vagyunk.
Értékelése:
SchShop - Szikora András
Több éve vagyok ügyfelük, ami alatt szinte semmi problémám nem volt. Egyszer volt egy komolyabb szerverproblémájuk ami után teljes mértékben mindent helyreállítottak és a megállás miatt hosszabbították a bérletet. Maximálisan meg vagyok elégedve a szolgáltatásaikkal!
Értékelése:
Monika Timari
Már jó ideje a Tarhely.eu-nál vagyok, mint nemzetközi tárhellyel, mind helyivel. Imádom őket, segítőkészek, türelmesek és mindig jó ajánlataik vannak. 🙂
Értékelése:
Már jó ideje a Tarhely.eu-nál vagyok, mint nemzetközi tárhellyel, mind helyivel. Imádom őket, segítőkészek, türelmesek és mindig jó ajánlataik vannak. 🙂
Értékelése:
Elastic-Car Kft
Több éve használjuk a szolgáltatásukat, és ezen idő alatt minig megbízható partnerünk volt!
Értékelése:
Zoltaninm Szabo
Aki tárhelyet vagy domain nevet szeretne, azoknak csak ajánlani tudom a Tárhely.eu-t. Gyors, profi és barátságos cég. Már 4 éve választottuk őket és nem csalódtunk!
Értékelése:
Madaras János
Már 2012 óta itt van a tárhelyem és soha semmilyen problémám nem volt. Ha technikai gond adódott, szinte perceken belül megoldották azt és minden működött tovább. Nem is keresnék és nem is ajánlanék más tárhely szolgáltatót. 🙂
Értékelése:
Anima Egyesület
Nagyon értékes kezdeményezés a WebKontroll szolgáltatás, amely segítheti a bizalom, a társadalmi tőke -és ennek következtében a kereskedelmi forgalom - növekedését az Interneten.
Értékelése:
Gábor Simon
Sok éva már, hogy tárhelyeket bérelek a Tárhely.Eu-nál, megbízható szolgáltatás és segítőkész ügyfélszolgálat jellemzi őket. Ajánlom mindenkinek! (Translated by Google) It has been many years since I rented hosting at hosting.Eu, they are characterized by reliable service and helpful customer service. I recommend to everyone!
Értékelése:
Gyula Szabó
Hosszú évek óta folyamatosan magas színvonalon oldják meg az internetes megjelenésünket és levelezésünket.
Értékelése:
Gyula Czöndör
Köszönöm az eddigi munkájukat is. Csak az elégedettség hangján lehet szólni a szolgáltatásukról. Bátran ajánlom bárkinek. További eredményes működést kívánok.
Értékelése:
Peter Herczeg
Gyors, rugalmas es segitokesz csapat!
Értékelése:
Aniko Jakab
Kiváló tárhely szolgáltató, csak ajánlani tudom - a világon bárhol, egyszerűen, gyorsan azonnal elérhető! (Translated by Google) Excellent hosting provider, I can only recommend it - anywhere in the world, easily, quickly and instantly available!
Értékelése:
Gergely Szabó
Gyors és segítőkész support, jó szolgáltatás. csak ajánlani tudom (Translated by Google) Fast and helpful support, good service. I can only recommend
Értékelése:
János Kugyela
Több éve veszem igénybe a szolgáltatásukat. Teljesen elégedett vagyok. (Translated by Google) I have been using their service for several years. I'm absolutely satisfied.
Értékelése:
Ferenc Sebők
NAGYON MEG VAGYOK ELÉGEDVE A TÁRHELY.EU SZOLGÁLTATÓVAL. A WEBOLDALAM ZAVARTALANUL MŰKÖDIK, MINDEN ELAKADÁS NÉLKÜL, AMINEK NAGYON ÖRÜLÖK, ÉS A LÁTOGATÓIM IS NAGYON ÖRÜLNEK. KÖSZÖNÖM A CSAPATNAK! (Translated by Google) I AM VERY SATISFIED WITH THE STORAGE.EU SERVICE PROVIDER. THE WEBSITE WORKS SMOOTHLY, WITHOUT ANY JAM THAT I AM VERY PLEASANT AND MY VISITORS ARE VERY PLEASANT. THANK YOU TO THE TEAM!
Értékelése:
Tóth György tothgyuriponthu
Gyors megbízható szolgáltató (Translated by Google) Fast reliable service provider
Értékelése:
Péter Tarsoly
Bátran merem ajánlani őket a hozzám hasonlóan csak felhasználói szintű ismeretekkel rendelkező ügyfeleknek is. Végre egy informatikus csapat akik emberi nyelven kommunikálnak, őszinte segítőszándékkal állnak a problémáinkhoz, és nem űznek belőle kéjes sportot, hogy szakzsargonnal alázzák a mezei júzert. 🙂
Értékelése:
Rudolf Forika
Szerencsére nem a géppel beszélek hanem személyesen az üzletkötő vel. Köszönöm. (Translated by Google) Luckily, I'm not talking to the machine, but personally to the salesperson. Thanks.
Értékelése:
Richárd Nagy
Profi szolgáltató! (Translated by Google) Professional service provider!
Értékelése:
Melinda Majoros
Évek óta a Tárhely.Eu biztosítja számomra a domaint és a tárhelyet. Soha semmilyen probléma nem merült fel és ha bármilyen kérdés felmerült, arra nagyon rövid időn belül megkaptam a választ. Csak ajánlani tudom!
Értékelése:
Deák Imola
Mindenkinek ajánlom! Megbízható, gyors szolgáltatás!
Értékelése:
Timea Marton
Fantasztikus! Segítőkész, kitartó, kommunikatív, alázattal teli hozzáállást tapasztaltam. Hálásan köszönöm a közreműködést! Annak ellenére, hogy a Tárhely.Eu webfejlesztői, honlapkarbantartói szolgáltatással nem foglalkozik, hihetetlen odaadó munkával orvosolták a másik tárhelyről hozott gondjaimat. Nagyon szépen köszönöm Hegedűs Krisztiánnak és mindenki másnak az együttműködését! Timi (Translated by Google) Fantastic! I found a helpful, persistent, communicative, humble attitude. Thank you very much for your contribution! Despite the fact that Webhosting.Eu web developers do not deal with website maintenance services, I have overcome my worries about the other storage space with incredible dedication. Thank you very much to Krisztián Hegedűs and everyone else for cooperation! Timi
Értékelése:
János Csóka-Szűcs
Voltam több más szolgáltatónál, most már hosszú évek óta örülök, hogy rájuk találtam.
Értékelése:
Husz Adrián
-Segítőkészek, - szakmailag felkészültek, - rugalmasak, - gyorsan válaszolnak még a nem hétköznapi kérdésekre is (pl. webfejlesztő vagyok, és php kérdésben is simán mutatták a megoldáshoz vezető linket). Azt hiszem márka hű lettem.
Értékelése:
Zoltán Gregus
Az általunk ide hozott vállalkozásokkal kapcsolatos ügyintézés, a tárhelyek elérhetősége számomra azt jelzi, hogy profi csapat munkálkodik a háttérben. Csak így tovább!
Értékelése:
Lighting Kft Filippi
Minőségi gyors megbízható tárhelyek, profi felkészült, gyors és segítőkész Support csapattal. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket. (Translated by Google) Quality fast reliable hosting, professionally prepared, fast and helpful Support team. I can only recommend them to everyone.
Értékelése:
Viktor Ferenczi
Segítőkész, korrekt partner. Ajánlom.
Értékelése:
Kunovszki Balázs
NAgyon hasznos, és érzehtően megnövelte a látogatottságot.
Értékelése:
Rodek Zsolt
tárhely rendelés: gyors, kényelmes, jól dokumentált köszönöm
Értékelése:
Dannie
A legjobb szolgáltató az országban, talán Európában is!
Értékelése:
Kovács István
Nem tudnánk elképzelni a cégünk működését a tárhely.eu nélkül. Nagyon jó szolgáltató, innovatív, minőségi termékekkel és emberekkel.
Értékelése:
Yobaby Kft.
Nagyon kedves, segítőkész, pontos ügyintézés. Köszönjük!
Értékelése:
Puruczki Richard
Megbízható, minőségi és gyors szolgáltató. Bátran ajánlom mindenkinek, aki tárhelyet szeretne. Nagyon elégedett vagyok minden szolgaltatasukkal.Szeretem , hogy gyorsak es nagyon korrektek!!!
Értékelése:
Tamás A. Morvai
Gyorsak, szolgálatkészek, rugalmasak és udvariasak, csak ajánlani tudom a tárhely.eu szolgáltatásait. (Translated by Google) They are fast, service-minded, flexible and polite, I can only recommend the services of hosting.com.
Értékelése:
Adrienn Ághné
Évek óta nálatok vagyok meg vagyok elégedve Korrekt (Translated by Google) I have been with you for years and I am satisfied Correct
Értékelése:
Tolnai Gábor
A tárhely.Eu megbízható partner, problémák esetén gyorsan, hatékonyan segít. Szolgáltatása stabilan működik, a kezelt honlapok / portálok elérhetősége kifogástalan.
Értékelése:
Budapest Parfüm
5 éve vagyok ügyfelük. Több céget hoztam hozzájuk. Nem volt olyan probléma, amit legfeljebb 1 órán belül ne oldottak volna meg - akár hétvége este is. Csak szuperlatívuszokban lehet róluk írni!
Értékelése:
Tanácsadó E-book
mindig minden profin működik, gyors tárhely, gyors segítség, semmi gondunk nem volt még az utóbbi 2 évben. Köszönjük!
Értékelése:
survey attila
Nagyon meg vagyok velük elégedve! Eddig semmilyen problémám nem volt a tárhellyel 3 év alatt, ha pedig kérdésem volt mindig egy órán belül válaszoltak és segítettek megoldani azt! Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Értékelése:
Aron Sebestyen
Egyik legjobb tárhely szolgáltató amelynek szolgáltatását használtam, használom. Megbízatható, stabil. De ami kiemelkedik az egész közül, az az ügyfélszolgálatuk. Válaszidejük max. 5 perc, mindig pontos / precíz választ adnak, emberközeli kommunikáció. Bravó!
Értékelése:
Erberling Judit
Nemrégiben regisztráltam át és eddig nagyon elégedett vagyok a szolgáltatással.
Értékelése:
Zsolt Németh
Társaságunk tárhelyét hosszú évek óta a Tárhely.Eu biztosítja. Mi észre sem vettük azt a munkát, amit Ők végeztek, mivel nem volt semmi olyan esemény, ami feltűnhetett volna. Már kezdtük azt hinni, hogy a tárhely "magától" létezik. Köszönjük!
Értékelése:
Értsünk szót
Csúcs a szolgáltatás. Csak ajánlani tudom. Nem kell tovább keresni, őket kell választani. Számtalanszor kaptam pillanatok alatt valódi segítséget. A kérdéseimre nem csak sablon válaszokat kapok, hanem használható iránymutatásokat. Sőt, sokszor, nem csak választ kapok, de a hiba javítását is elvégezték helyettem nagyon rövid idő alatt. Nem kell izgulnom, hogy ha probléma adódik a webáruházammal, mert bízhatok abban, hogy segítséget kapok. Mindezek mellett a technikai felszereltség is csúcs természetesen. (Translated by Google) Peak service. I can only recommend. You don’t have to look any further, you have to choose them. I have received real help countless times in a matter of moments. I get not only template answers to my questions, but also usable guidelines. In fact, many times, not only do I get an answer, but a bug fix has been done for me in a very short amount of time. I don’t have to worry if I have a problem with my web store because I can count on getting help. In addition
Értékelése:
Dávid Balla
2 éve költöztettem át weboldalamat hozzájuk. Ezen idő alatt többször is kértem segítségüket olyan hibák elhárításában, amiket Én okoztam a tárhelyemen, weboldalamon. Mindig készségesen és nagyon gyorsan válaszoltak. Segítettek a hiba feltárásában és a visszaállításban is. A szolgáltatásaikkal maximálisan elégedett vagyok. 🙂
Értékelése:
Thurzó Katalin
Nagyon elégedett vagyok. Több éve van már náluk a tárhelyem és soha nem volt semmilyen probléma. Az ügyfélszolgálat kiemelkedő. Bármikor kérdeztem (akár szombat éjszaka) mindig volt néhány percen belül válasz. Ajánlom mindenkinek, aki megbízható szolgáltatóra bízná a weboldalát.
Értékelése:
Zsolt Kopasz
Minden partneremnek, mindenképpen őket ajánlom. Nem csak a magas szolgáltatási minőség miatt, hanem a páratlanul rugalmas support miatt is. Az áraikról nem tudok mit mondani, mert eszembe sem jutott, hogy bármilyen más szolgáltatónál szétnézzek. 🙂
Értékelése:
Tamás Ledniczki
Már lassan egy évtizede vagyok az ügyfelük. Én nagyon elégedett vagyok velük. Gyorsan reagálnak a megkeresésekre és a szolgáltatás is nagyon jó.
Értékelése:
Salsa Hungary
Mindennel meg vagyok elégedve! (Translated by Google) I'm all satisfied with everything!
Értékelése:
Bernadett Tóth
szuper (Translated by Google) super
Értékelése:
Előd Juhász
Gyors support!!! A tárhely bővítésnél kaptam király wp pluginokat!! Remélem legközelebb is ajándékoztok engem hasonló jó pluginekkel!! :)))) (Translated by Google) Quick support !!! I got king wp plugins for the storage expansion !! I hope you will gift me with similar good plugins next time !! :))))
Értékelése:
Ritmus duó Zenekar
Korrekt,pontos és jó kapcsolattartó szolgáltató! Zenekarunk számára fontos,hogy mindig elérhető és a legjobb listázási helyen legyen weboldalunk. NAGYON elégedettek vagyunk!
Értékelése:
Köszönöm a sok segítséget, korrektség, megbízhatóság, szakértelem 🙂
Értékelése:
Zsidi Balázs
Segítségnyújtásból első osztályú. Bármi probléma támad egyszerűen, és érthetően elmagyarázzák a tennivalót. Volt, hogy saját magam által szerkezetet honlapomon elkövetem egy hibát mely végett bizonyos dolgok nem voltak láthatók. Egy mondatban számomra (építőiparral foglalkozom) leírták mit rontottam el és hogyan tudom javítani.
Értékelése:
Megbízható jól működő szolgáltatások, segítőkész csapat!
Értékelése:
József Hubert
Korrekt cég, az eddigi legmegbízhatóbb szolgáltató volt, akinél tárhelyet béreltünk.
Értékelése:
B Bros’ Records
A legjobb szolgáltatás a legjobb ügyfélszolgálattal! (Translated by Google) The best service with the best customer service!
Értékelése:
Szuper ár/érték arány.
Értékelése:
Andrea Szabó
Lassan 10 éve használom a szolgáltatásaikat, több különböző fiókkal és tárhellyel. Ha új domaint regisztrálok, vagy újabb tárhelyre van szükségem, sosem kérdés, hogy tőlük veszem meg.
Értékelése:
Elek Tamás
A legjobbak vagytok, évek óta Veletek dolgozom, mindent köszönök (az Ügyfeleim nevében is) 🙂 (Translated by Google) You are the best, I have been working with you for years, thank you for everything (also on behalf of my clients) 🙂
Értékelése:
Faltányi Csaba
Toronymagasan a legprofibb tárhely szolgáltató itthon. Nem tudok olyat mondani amit mások már nem írtak le korábban itt. Csak ajánlani tudom, 5* support.
Értékelése:
Hozó Siker
Igazán korrekt, európai színvonalú cég és szolgáltatás. Ha profiktól akarsz tárhelyet, VALÓBAN fullos supporttal, csak ők jöhetnek számításba!
Értékelése:
Zoltán Büki
Csak a legjobbakat leehet elmondani, mint a szolgáltatásról, mint az ügyfélszolgálatról. Maximálisan ajánlott!
Értékelése:
László Pretzl
Remek gyors szolgáltattató. Nagyon nagyon elégedett vagyok a Tárhely.eu-val. Rendkívül gyorsan válaszolnak minden kérdésemre, sőt meg is oldják a problémámat. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket. (Translated by Google) Great fast provider. I am very satisfied with Tárhely.eu. They answer all my questions extremely quickly and even solve my problem. I can only recommend them to everyone.
Értékelése:
Speiser Ferenc
A gyors és korrekt ügyintézés, kényelmes adminisztrációs felületek és rugalmas konfigurációs lehetőségek megérték a szolgáltatóváltást.
Értékelése:
Imre Sevecsek
Gyorsaság, megbízhatóság tettre készség. Merem ajánlani őket. (Translated by Google) Speed, reliability, action, skill. I dare recommend them.
Értékelése:
Gyors reagálású biztos kezű csapat. Jó helyen vannak magán, civil és céges oldalaim. #FejesFeri
Értékelése:

Ingyen domain

regisztráció a csomaghoz

Tárhely rendelése mellé most ajándékba kap tőlünk 1 db domain regisztrációt! Így a csomag ára szinte mindent tartalmaz, amire csak szüksége lehet!
A csomagban foglalt ingyenes domain regisztrációs végződések:

.hu

1 évre

.eu

1 évre

Az ingyenes domain regisztrációt csak minimum egy éves tárhely rendelés mellé, a tárhely megrendelésekor, illetve utólagosan a megrendelést követő második hétig tudjuk biztosítani.