Tárhely 100.000 Ft értékű ajándékcsomaggal? Nálunk igen!

WordPress vagy WooCommerce oldalát hozzánk költöztetné? Bízza gondos, szakértő kezekre a teljes folyamatot kattintson ide!
Állás a Tárhely.Eu-nál

Karrier a Tárhely.Eu-nál!

Szerintünk cégünk egyik legnagyobb értékét a benne dolgozó emberek adják. Épp ezért ezt az értéket szeretnénk minél jobban megbecsülni. Szeretnénk majd, hogy mindenben fejlődj nálunk, de megpróbáljunk olyan környezetet biztosítani, hogy leginkább erősségeidet bontakoztathasd ki.

Kik vagyunk?

Mi egy bürokráciamentes, proaktív, startup személeletű, de stabil hátterű modern IT vállalat vagyunk, kollégáink magas emberi és szakmai kvalitásokkal, hosszútávú elkötelezettséggel rendelkeznek.
Légy te is csapattagunk! Saját piacunkon meghatározó szerepet töltünk be, így munkád közel százezer ember számára hagyhat nyomot. Folyamatos fejlődés, tanulás, kiválóságra való törekvés jellemző ránk. Új kollégáink – pozíciótól függően – 3-6-9 hónapos képzés és kezdő projektek után mélyebb specializálódás, további területekre történő előrelépés lehetséges.

💰 100%-ban bejelentett, versenyképes fizetés
💳 Cafeteria, nyelvtanulás támogatása, bónuszok
🕚 Akár azonnali munkakezdés
🆓 Bürokráciamentes munkakörnyezet
🎓 Szakmai fejlődési lehetőség, továbbképzések
👌 Agilis, startup jellegű szemlélet, mégis stabil és biztos hátterű cég
⚖ Munka-magánélet egyensúly
🙌 Fiatalos és kreatív légkör, összetartó és hatékony csapat
🙋 Emberközpontú hozzáállás, személyek és eredmények megbecsülése
☕ Korlátlan kávé, tea és ásványvíz 🙂
🏢 Iroda: Budapest, 9. kerületben
🤹 Innovatív, proaktív légkör
👔 Véleményedre nyitott vezetőség
💪🏻 200 négyzetméteres céges konditerem munkatársainknak
🚿 Zuhanyzó, ha edzenél, vagy bringával érkezel
🚲 Kerékpártároló

Az ország legismertebb és legnépszerűbb tárhely szolgáltatója!

Ezt együtt értük el kollégáinkkal! Köszönjük Nekik és Ügyfeleinknek 🙏🏻
2020 augusztusában egy független közvéleménykutató cég🏢📊 országos reprezentatív felmérést végzett számunkra, amiben telefonon☎️📞 kérdezték meg a válaszadókat. Az eredmény: a Tárhely.Eu a legismertebb📈, messze a legtöbb weboldaltulajdonos👨🏽‍💻👩🏼‍💻 által választott és legnépszerűbb magyar🇭🇺 tárhely szolgáltató is❕Mit is mondhatunk erre❓ Csak megköszönni tudjuk Ügyfeleinknek és Kollégáinknak!🙏🏻

Kattints a lenti képekre,

és nézz szét az..

...IT részlegen

...UX részlegen

...kávézónkban!

Így képezzük a kollégákat

Értelmes, hasznos, gyakorlatorientált céges megbeszélések, osztályonként belső dokumentáció, hírfolyam, céges könyvtár, és persze konferenciák, tanfolyamok, jellemzően egyéni kezdeményezések alapján.

Hogy szólhatnak bele a kollégáink a cég életébe?

Néhány példa, amit nem a vezetőség, hanem a csapat döntött el nálunk: munkarend csapatokon belül, szabadságok (persze reális keretek között), iroda kialakítása, büfé, szolgáltatások, változtatások...

Ettől kreatív a csapatunk

kreatív légkör szakmai tudás barátságos mentalitás vidámság nyugodt munkavégzés profi kollégák

Missziónk

Emberarcú IT folyamatos innovációval? Hatalmas kihívás, ha az IT-t közel szeretnénk hozni egy laikus egyszerű megoldásra vágyó ügyfél számára ugyanúgy, mint egy nemzetközi színvonalat megszokott, komplex megoldásokat igénylő multi cég számára. Sokszor sikerült. De sok még a teendőnk, segíts ebben te is!

Életkor

A kollégáink 25-42 közöttiek.
Átlagéletkor: 30 év körül.

Dress code

Valaki póló, valaki ing 🙂

Ettől kreatív a csapatunk

Így dolgozik nálunk egy 👦 Sysadmin

Mennyit kereshetsz?

Br. 400 000 – 1 200 000 Ft + éves bónusz
 

Mi lesz a feladatod?

Linux sysadmin
 

Melyik részlegen dolgozol majd?

7-8 fős core IT csapatunkban

Pingelhető és támogató expert kollégák, tágas és fancy iroda, rengeteg pingvines vas, virtualizáció és felhő, valamint sok kihívás és fejlődés vár téged az ország vezető KKV hoszting szolgáltatójánál!
És amit leendő kollégáid üzennek neked: tervezhető időbeosztás, ügyfelekkel csak ticketben kommunikálsz, telefonon nem! És persze az örökzöld kérdés nano vs vi vs emacs? 😉
Képzettségedtől és fejlődésedtől függően L2 vagy L3 feladatokra specializálódhatsz,
havi bruttó fizetés: 400 000 – 1 200 000 Ft + éves bónusz!

Részletes bővebb információk a Sysadmin állásról, kattints ide!
Jelentkezésedet lentebb, az űrlapon keresztül várjuk!

 • Linux
 • Hálózat
 • CentOS
 • WHM/cPanel
 • LAMP
 • LEMP
 • ISPConfig
 • iptables
 • ufw
 • csf
 • fail2ban
 • bash
 • perl
 • Xen
 • VMware
 • konténer
 • MySQL
 • DNS
 • Apache
 • NGINX
 • VLAN
 • ACL
Ilyen nálunk egy Sysadmin napja
IT-n belül priorizáljuk és tervezzük az adott nap feladatait, amit a Level1 csapat és a napi egyedi ticketben jövő kérések egészítenek ki. Nagyobb projektekre és fejlesztésekre a szükséges team szerveződik (DEV, Sysadmin és Level1 munkatársakból) és ennek megfelelően halad a megvalósítási folyamat. Pár általános feladat a specializáltságtól függően: rendszer telepítés, konfigurálás, optimalizálás. Hardware összeszerelés, bővítés. Hálózati adminisztrálás. Monitorozó rendszer tökéletesítése, riasztások kezelése. Level 1 által átellenőrzött, rendszergazdáknak szóló ticketek kezelése. Belső céges IT dokumentáció kezelése. Javaslattétel fejlesztésekre, fejlesztések megbeszélése, kivitelezése.

Álláshirdetésre jelentkezési űrlap

  Név:

  E-mail:

  Telefon:

  Önéletrajz csatolása:

  Üzenet:

  Állás a Tárhely.Eu-nál. Jelentkezz itt!
  Interjú? Mi történik jelentkezésed után?
  Amennyiben végzettséged és tapasztalatod megfelel a pozíciónak és vélhetőleg beleillesz a csapatunkba, egy gyors telefonhívást követően egyeztetjük le a személyes beszélgetés időpontját, ahol egy rövidebb szintfelmérő teszt is várható. Ez után azonnal vagy pár napon belül egyeztetünk arról, hogy elindulhat-e a közös együttműködésünk!
  Felelős együttműködésben a Heim Pál alapítvánnyal
  Egy ügy, amit komolyan gondolunk...
  ....de ha épp nem komolyak vagyunk....
  ...a viccelődésben is partnerek vagyunk!

  Egy jelenlegi kedves kollégánk első hetének végén úgy gondolta, írásba önti mit gondol a munkáról, a csapatról, Rólunk! Nem mi kértük, Ő döntött így. Mi pedig úgy döntöttünk, hogy beleegyezésével – személyes adatok nélkül persze és kicsit megszerkesztve – közzétesszük!
  Hátha te is úgy gondolod, hogy nálunk a helyed!:)

  Ő így foglalta össze az első hetét Nálunk:

  "Szeretném megköszönni azt, hogy a csapat része lehetek!

  Ez az első hét elszállt. Szó szerint. Megfordultam pár helyen, de ott vánszorgott az idő. Itt nálatok viszont... Észre sem veszem és már vége a napnak és hidd el, nem a pingpong miatt. Tudod egy ilyen munkahelyről ábrándoztam mint a Tárhely.Eu Kft. 😀

  Van kihívás a munkában! Lehet szabadon gondolkodni! Van lehetőség kibontakozni! Nálatok egyetlen hét alatt úgy érzem, több pozitív visszajelzést kaptam mint összességében a 10 évem alatt. Arra is rá kellett jönnöm, hogy újra bele kell rázódnom a pingpongba.

  (...) igazán jó szakember és ember! Jó humora van, segítőkész. De szerintem ezt már az állásinterjún "levetted", hogy jól ki fogunk jönni. Szakmailag nagyon ott van. Segítőkész és annak ellenére, hogy én azonnal belevetem magam a munkába, mégis tudtunk együtt tervezni. Számomra ez óriási élmény volt. Napját sem tudom, mikor volt bennem az az érzés, amit akkor éreztem, hogy valami újat és jót alkotok valakivel közösen.

  (...) Szóval a csapat tényleg nagyon jól összeszokott/összerakott és én pedig hálás vagyok azért, hogy a része lehetek.

  Még egyszer köszönöm s szép hétvégét kívánok!"

  Jelentkezz most

  Mi egy bürokráciamentes, proaktív, startup személeletű, de stabil hátterű modern IT vállalat vagyunk, kollégáink magas emberi és szakmai kvalitásokkal, hosszútávú elkötelezettséggel rendelkeznek.
  Légy te is csapattagunk! Saját piacunkon meghatározó szerepet töltünk be, így munkád közel százezer ember számára hagyhat nyomot. Folyamatos fejlődés, tanulás, kiválóságra való törekvés jellemző ránk. Új kollégáink – pozíciótól függően – 3-6-9 hónapos képzés és kezdő projektek után mélyebb specializálódás, további területekre történő előrelépés lehetséges.

  Ingyen domain

  regisztráció a csomaghoz

  Tárhely rendelése mellé most ajándékba kap tőlünk 1 db domain regisztrációt! Így a csomag ára szinte mindent tartalmaz, amire csak szüksége lehet!
  A csomagban foglalt ingyenes domain regisztrációs végződések:

  .hu

  1 évre

  .eu

  1 évre

  Az ingyenes domain regisztrációt csak minimum egy éves tárhely rendelés mellé, a tárhely megrendelésekor, illetve utólagosan a megrendelést követő második hétig tudjuk biztosítani.