Díjnyertes tárhelyszolgáltató, a weboldal-tulajdonosok választása

WordPress vagy WooCommerce oldalát hozzánk költöztetné? Bízza gondos, szakértő kezekre a teljes folyamatot kattintson ide!

Menedzselt

VPS & Cloud Szolgáltatás

Legújabb csúcstechnológián

Teljesen redundáns | Budapesti adatközpont

Senior rendszermérnöki segítséggel
Büszkék vagyunk arra, hogy minket választottak:
…és további több ezer sikeres cégnek szolgáltatunk nagy örömmel!

Adattárolás, Archiválás & Mentés

Storage szolgáltatások (fájl, web, adatbázis)
Adatmentés
Archiválás
Disaster Recovery Site

IT biztonsági szolgáltatások

Sérülékenység vizsgálat
Compliance és tanácsadási tevékenység
Privacy
Védelem (DDoS, Firewall, AI)

Adatközpont & Felhő

Adatközponti szolgáltatások
Azure
Privát cloud / datacenter
VMware / Xen / KVM virtualizációk

Hálózat

Tervezés
Routing
LAN
VPN

Mit nyújtunk Önnek?​

Megoldásaink

Tanácsadás
és tervezés

Óradíj alapú
szolgáltatások

Projekt alapú
szolgáltatások

Folyamatos
üzemeltetés

Önnek segíthetünk?

Kisvállalati gyors megoldások
Ahol egy-egy feladatra nem éri meg magas képzettségű rendszergazdákat alkalmazni, ott költséghatékony és gyors megoldást kínálunk.
Fejlesztő cégek és középvállalatok
Ahol az üzemeltetési kompetenciák kiszervezése a hatékonyságot, stabilitást és a versenyképességet növeli, ott rendelkezésre állunk.
Nagyvállalatok
Ahol az egyedi megoldásokat a belső szabályzatoknak (IT & Compliance & Jog) megfelelve kell kialakítani. A vezetőség számára készen állunk.
A Tárhely.EU csapata a következő

kiberbiztonsági feladatokban

lehet az Ön segítségére:

Hardverbeszerzés, -bérbeadás, cloud szolgáltatás

Hardverkereskedelem
(szerver, hálózati eszköz, kliens)
Hardverbérbeadás és -üzemeltetés
(szerver, hálózati eszköz)
Cloud szolgáltatás, privát adatközpont, On-Premise hardver
Fókuszban a világbajnok AMD Epyc processzorok és az NVMe meghajtók
AMD Epyc a világ legerősebb processzoraival a Tárhely.Eu -tól!
Akár 128 mag vagy akár 3 GHz+ órajel?

Szakértő rendszermérnök kollégáink segítenek a lehető legjobb megoldást kialakítani Önnek, legyen szó egy darab szerverről vagy klaszterről, fizikai vagy szoftveres adattárolási megoldásokról, virtualizációs, felhőalapú vagy magas rendelkezésreállású rendszerek kialakításáról – hogy a lehető legnagyobb teljesítményt hozza ki rendszereiből, a legjobb ár-érték arány mellett.
Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Licenckérdésekre is megoldás!

Menedzselt szolgáltatásainkhoz különféle partnerszintű licencmegoldásokat biztosítunk nemcsak a feltüntetett gyártókhoz, hanem megannyi vezető szolgáltatóhoz.

Adatmentés

Adatmentés, de miért?

2015 óta pusztítanak az interneten az új generációs zsarolóvírusok. Ezekről bővebben itt, itt, itt, itt és itt olvashat.

Rendszeresen előforduló probléma, hogy a kollégák felülírják vagy törlik a fontos fájlokat. Ráadásul ez sokszor nem derül ki azonnal. A Tárhely.Eu távoli felhő adatmentése akár több állapotot is elment egy fájlból, beállítástól függően akár hónapokra visszamenőleg, így bármikor visszatöltheti a jó állapotot.

Gyakori probléma. Okozhatja hackelés, hardverhiba miatti szoftverkárosodás, félrekonfigurálás, egy nem megfelelő program feltelepítése stb. A Tárhely.Eu Távoli Felhő Adatmentésből egyszerűen visszaállíthatja adatait egy már jól működő gépre.

Sajnos sokan csak az eset bekövetkezte után gondolnak erre. Autó- és lakásbiztosításnál hamarabb eszünkbe jut. Azonban egy szervernél a legjobb biztosítás sem tudja megoldani a fájlok visszaszerzését. Ezért a megelőzés a legfontosabb: a távoli felhő adatmentés, amihez a tolvajok biztosan nem férnek hozzá, nem tudják elvinni! (Persze érdemes a szervert és az adatmentést is jelszóval védeni.)

Talán nem kell részletezni, mit okozhat egy háttértár (merevlemez vagy SSD) meghibásodása. Ilyen esetben akár több százezer forint és vagy több hét is lehet visszanyerni az adatokat egy speciális cégen keresztül a hibás diszkekről, ha nincsen megfelelő redundancia vagy mentés.

Villámcsapás, vízbetörés. Akkora kárt szoktak okozni, mint a tolvajok, és ugyanúgy gyakran csak a távoli adatmentés az egyetlen megoldás ellenük.

Skálázható | Megbízható | Biztonságos | Titkosított | Automatizálható

A mentési rendszerek alatt nem csupán a mentéshez szükséges hardvereszközöket értjük, hiszen egy mentési rendszer kialakítása és üzemeltetése feltételezi a többi réteg ismeretét is (mentendő rendszerek, virtualizáció, operációs rendszer, adatbázisréteg, stb.). A mentési megoldásokat azért soroljuk mégis az architektúraszintek közül a hardveres rétegek közé, mert ezek alapvetően az IT-üzemeltetés támogató rendszereként jelennek meg, és nem közvetlenül üzleti tevékenységeket végző szervezeti egységeket szolgálnak ki. Közvetve természetesen az adatbiztonság bizonyos vetületeihez tartoznak, de mégis inkább az IT-részleg számára adnak üzletmenet-folytonosságot elősegítő funkciókat.

Meggyőződésünk, hogy egy komplex IT-rendszert alkalmazó nagyvállalat, de egy kisebb középvállalat esetében is megnyugvást jelent egy biztos üzemű mentési és archiválási megoldás. Bármely, adatközponti infrastruktúrával foglalkozó szolgáltató számára létkérdés a mentési rendszerekhez kapcsolódó szolgáltatások teljes körű megértése, alkalmazása és támogatása..

Akár felhőben, akár az Ön telephelyén, akár más szolgáltatónál van a szervere, rendszere érdemes máshová is automatikusan eltárolni az adatait.

A világ vezető szoftvereivel (pl.: Commvault, Acronis, Veeam, NAKIVO stb.) is tudunk stratégiai vagy mentési, helyreállítási szolgáltatást és platformot, biztonságimentési helyet biztosítani, amennyiben felveszi velünk a kapcsolatot.

A mentési archiválási és adatkezelési szolgáltatások tekintetében az alábbi támogatásokat nyújtjuk megrendelőink számára:

Kérjen ajánlatot

VM-re vagy privát felhő infrastruktúrára!

Két példa konfiguráció:

49.900 Ft + ÁFA / hó
154.000 Ft + ÁFA / hó

Előnyök:

Mindig jól válasszon fegyvernemet

Adatbázis-üzemeltetéshez is!

Nem mindegy, hogy 1 GB, 100 GB, 1 TB vagy 10 TB méretű adatbázisról van-e szó, lényeges az adatok írási, olvasási intenzitása, a lekérdezések mennyisége. A sebesség vagy a redundancia fontos, esetleg mindkettő? Milyen tranzakciókezelési, ACID-képességekre van szükség? Van-e igény globálisan elosztott, esetleg nagy teljesítményű többmodelles adatbázis-szolgáltatásra? Megannyi szempontot kell figyelembe venni egy adatbázismotor kiválasztásakor?

A fejlesztői és üzemeltetőikompetenciák mellett kritikus kérdés a költségkeret, vagyis hogy fizetős avagy nyílt forráskódú rendszerben gondolkodunk-e. A szoftveres tervezés ráfordításai mellett pedig ne felejtkezzünk el a megfelelő hardveres erőforrások összeállításáról sem, amivel együttesen kapjuk meg a várható üzemeltetési költségeket.

Fontos szempont lehet még, hogy milyen szintű üzemeltetésről van szó, például adatprofil-készítést és Query Analysist is kérünk-e a szolgáltatáshoz.
A teljes képheztermészetesen az adatmentés témaköre is hozzátartozik, hiszen ez nemcsak szoftveres, hanem hardveres részről is fontos költség lehet: lokális, távoli, inkrementális, adatbázis- és/vagy OS- és/vagy szerver- és/vagy klaszterszintű megoldásra tartunk-e igényt.
A poszt apropója egy új esettanulmány létrejötte, amelynek előzményeként egy ügyfelünkkel való közös munka során egy olyan, adatbázisklaszterre épülő megoldás született, aminél fontos kritérium volt a MySQL-alapú kiszolgálás, az írási műveletek gyors kezelése, ugyanakkor egy minél redundánsabb, de magas rendelkezésre állású klaszter. Aki ismeri a MySQL tulajdonságait, tudja, hogy ezeknek a feltételeknek az együttes teljesítése igazán nagy kihívás, de a közös munka meghozta gyümölcsét: szinte PostgreSQL- / MySQL Enterprise-szintű teljesítmény született, minden feltétel teljesülésével, ráadásul olyan plusz funkciókkal, mint a failover, query-monitorozás, analízis, teljesítménymonitorozás, inkrementális backup, riasztások, skálázás teljesítményadatok alapján, riportolás.

MySQL-adatbázis esetén kritikus fontosságú a hardveres HA mellett a processzor- és memória-órajel is, valamint a szupergyors háttértár. Saját menedzselt felhőszolgáltatásunk keretében a világ legerősebb processzoraihoz tartozó 3+ GHz órajelű AMD Epyc-processzorral, szervermemóriával és 100% NVMe-meghajtókkal támogatjuk Önt adatbázis-üzemeltetési céljainak elérésében.

Árak

Linux

Linux junior rendszerüzemeltetői óradíj: 19 900 Ft + Áfa
Linux mid-senior rendszerüzemeltetői óradíj: 24 900 Ft + Áfa
Linux senior rendszerüzemeltetői óradíj: 29 900 Ft + Áfa

Windows

Windows mid-senior rendszerüzemeltetői óradíj: 24 900 Ft + Áfa Windows senior rendszerüzemeltetői óradíj: 34 900 Ft + Áfa

VMware

VMware mid-senior rendszerüzemeltetői óradíj: 29 900 Ft + Áfa
VMware senior rendszerüzemeltetői óradíj: 39 900 Ft + Áfa

Hálózat

Hálózati rendszerüzemeltetői junior óradíj: 29 900 Ft + Áfa
Hálózati rendszerüzemeltetői mid-senior óradíj: 34 900 Ft + Áfa
Hálózati rendszerüzemeltetői senior óradíj: 39 900 Ft + Áfa

Felárak: (Egyedi ajánlatkérés esetén van lehetőség – általában legalább 3 munkanappal előre – kiemelt időszakokra kérni a munkavégzést)
Munkaidőn túl (munkanapokon 17:00 – 23:00 között): +30%
Éjjel (munkanapokon 23:00-08:00 között): egyedi ajánlatkérés alapján
Hétvége (péntek 17:00 és hétfő 8:00 között): +50%
Ünnepnap (előző munkanap 18:00 és követő munkanap 8:00 között): +150%
Részletes dokumentáció készítése:
– 100.000 Ft alatti megbízás esetén részletes dokumentáció készítése az elvégzett műveletekről: a megbízási ár + 20%, de maximum.
– 100.000 Ft felett +5%.

Virtualizáció és felhő
Azure, VMWare, ProxMox, Xen, KVM, Docker stb.

Menedzsment rendszer + környezet
cPanel, ISPConfig, VestaCP, Sentora

Webes teljes környezet (LAMP, LEMP)
Apache, Nginix alapú webes alkalmazások

Adatbázis szerverek (egyedi)
MySQL, Oracle, PostgreSQL

Levelező szerver (egyedi)
Zimbra, Postfix + OpenDKIM, Exchange

Hálózat
BGP, LAN, VPN, Proxy, Load Balancing, PPTP

Fejlesztői környezet
GlassFish, Tomcat, Jboss, Git, SVN, Jenkins, Maven, Nexus

Windows
Windows Server, Exhcange

Egyéb
Szkriptelés, Tűzfal, Monitoring, AD, Samba

Kérje ajánlatunkat!

  Személyes adatok

  Ingyen domain

  regisztráció a csomaghoz

  Tárhely rendelése mellé most ajándékba kap tőlünk 1 db domain regisztrációt! Így a csomag ára szinte mindent tartalmaz, amire csak szüksége lehet!
  A csomagban foglalt ingyenes domain regisztrációs végződések:

  .hu

  1 évre

  .eu

  1 évre

  Az ingyenes domain regisztrációt csak minimum egy éves tárhely rendelés mellé, a tárhely megrendelésekor, illetve utólagosan a megrendelést követő második hétig tudjuk biztosítani.