Díjnyertes tárhelyszolgáltató, a weboldal-tulajdonosok választása

WordPress vagy WooCommerce oldalát hozzánk költöztetné? Bízza gondos, szakértő kezekre a teljes folyamatot kattintson ide!

Hosting & WP Support

karrier a Tárhely.Eu-nál!

Szerintünk cégünk egyik legnagyobb értékét a benne dolgozó emberek adják. Épp ezért ezt az értéket szeretnénk minél jobban megbecsülni. Szeretnénk, hogy mindenben fejlődj nálunk, ugyanakkor igyekszünk olyan környezetet biztosítani, melyben az erősségeidet bontakoztathatod ki a leginkább.

Kik vagyunk?

Mi egy bürokráciamentes, proaktív, startup-személeletű, de stabil hátterű modern IT vállalat vagyunk, kollégáink magas emberi és szakmai kvalitásokkal, hosszútávú elkötelezettséggel rendelkeznek.
Légy te is csapattagunk! Saját piacunkon meghatározó szerepet töltünk be, így munkád közel százezer ember számára hagyhat nyomot. Folyamatos fejlődés, tanulás, kiválóságra való törekvés jellemző ránk. Új kollégáink számára – pozíciótól függően – egy 3-6-9 hónapos képzés és a kezdőprojektek után megnyílik az út a mélyebb specializálódás és a további területekre történő előrelépés felé.

💰 100%-ban bejelentett, versenyképes fizetés
💳 Cafeteria, nyelvtanulás támogatása, bónuszok
🕚 Akár azonnali munkakezdés
🆓 Bürokráciamentes munkakörnyezet
🎓 Szakmai fejlődési lehetőség, továbbképzések
👌 Agilis, startup-jellegű szemlélet, mégis stabil és biztos hátterű cég
⚖ Munka-magánélet egyensúly
🙌 Fiatalos és kreatív légkör, összetartó és hatékony csapat
🙋 Emberközpontú hozzáállás, személyek és eredmények megbecsülése
☕ Korlátlan kávé, tea és ásványvíz 🙂
🏢 Iroda: Budapest, 9. kerületben
🤹 Innovatív, proaktív légkör
👔 Véleményedre nyitott vezetőség
💪🏻 200 négyzetméteres céges konditerem munkatársainknak
🚿 Zuhanyzó, ha edzenél, vagy bringával érkezel
🚲 Kerékpártároló

Jelentkezz most

Az ország legismertebb és legnépszerűbb tárhely szolgáltatója!

2020 augusztusában és 2021 februárjában végzett országos reprezentatív telefonos közvélyeménykutatás alapján.

Ezt együtt értük el kollégáinkkal! Köszönjük Nekik és Ügyfeleinknek 🙏🏻
2020 augusztusában és 2021 februárjában egy független közvéleménykutató cég🏢📊 országos reprezentatív felmérést végzett számunkra, amiben telefonon☎️📞 kérdezték meg a válaszadókat. Az eredmény: a Tárhely.Eu a legismertebb📈, messze a legtöbb weboldaltulajdonos👨🏽‍💻👩🏼‍💻 által választott és legnépszerűbb magyar🇭🇺 tárhely szolgáltató is❕Mit is mondhatunk erre❓ Csak megköszönni tudjuk Ügyfeleinknek és Kollégáinknak!🙏🏻

Kattints a lenti képekre,

és nézz szét az...

...IT részlegen

...IT Support részlegen

...kávézónkban!

Így képezzük a kollégákat

Értelmes, hasznos, gyakorlatorientált céges megbeszélések, osztályonként belső dokumentáció, hírfolyam, céges könyvtár, és persze konferenciák, tanfolyamok, jellemzően egyéni kezdeményezések alapján.

Hogy szólhatnak bele a kollégáink a cég életébe?

Néhány példa, amit nem a vezetőség, hanem a csapat döntött el nálunk: munkarend csapatokon belül, szabadságok (persze reális keretek között), iroda kialakítása, büfé, szolgáltatások, változtatások...

Ettől kreatív a csapatunk

kreatív légkör szakmai tudás barátságos mentalitás vidámság nyugodt munkavégzés profi kollégák

Missziónk

Emberarcú IT, folyamatos innovációval? Hatalmas kihívás, ha az IT-t közel szeretnénk hozni egy laikus, egyszerű megoldásra vágyó ügyfél számára ugyanúgy, mint egy nemzetközi színvonalat megszokott, komplex megoldásokat igénylő multi cég számára. Sokszor sikerült. De sok még a teendőnk, segíts ebben te is!

Dress code

Valaki póló, valaki ing 🙂

Életkor

A kollégáink 25-42 közöttiek.
Átlagéletkor: 34 év körül.

5+ év

Átlagosan ennyi ideig dolgoznak nálunk kollégáink. Jó hely 🙂

Kedvenc irodai tárgyunk

Milyen az ideális Hosting & WP Support jelölt, akit keresünk?

Legyél high-tech fan és minél magasabb techtudású a saját területeden, mint Vasember

Legyél segítőkész és hűséges, mint a Kapitány

Legyél dinamikus, energikus, mint Pókember

Mi lesz a feladatod?

Változatos, de leginkább hoszting szolgáltatással, cPanellel és WordPresszel kapcsolatos információs és technikai segítségnyújtás beérkező telefonos és e-mailes ügyfélmegkeresésekre.

A 8 órás munkaidő nagy részében ticket (hibajegy) alapú technikai jellegű segítségnyújtás történik, illetve különböző szakmai projekteket valósítunk meg. Amennyiben képzettséged és tapasztalatod eléri a megfelelő szintet, úgy a telefonos szupportban is részt vehetsz, ami naponta maximum 2-3 óra munkát jelent. Sőt nálunk havi egy teljes hét telefonos szüneted is lehet!

Képességektől és motivációtól függően további szakmai irányokba való fejlődési lehetőség (pl. projektmenedzsment, webmester, virtualizáció, mélyebb IT support, esetleg értékesítés, design stb.).

Az álláshoz tartozó elvárások:

Hosting & WP Support

álláshirdetésre jelentkezési űrlap

  Név:

  Telefon:

  Önéletrajz csatolása:

  Üzenet:

  Állás a Tárhely.Eu-nál. Jelentkezz itt!
  Interjú? Mi történik jelentkezésed után?
  Amennyiben végzettséged és tapasztalatod megfelel a pozíciónak, és vélhetően beleillesz a csapatunkba, egy gyors telefonhívással időpontot egyeztetünk Veled egy személyes beszélgetésre, ahol egy rövidebb szintfelmérő tesztre is számíthatsz. Ez után azonnal, de legfeljebb pár napon belül egyeztetünk arról, hogy elindulhat-e a közös együttműködésünk!
  Felelős együttműködésben a Heim Pál Alapítvánnyal
  Egy ügy, amit komolyan gondolunk...
  ....de ha épp nem komolyak vagyunk....
  ...a viccelődésben is partnerek vagyunk!
  Légy Te is részese a Tárhely.Eu Experience-nek!
  Jelentkezz barátságos csapatunkba!

  Egy kedves kollégánk első hetének végén úgy gondolta, írásba önti, hogy mit gondol a munkáról, a csapatról, Rólunk! Nem mi kértük, Ő döntött így. Mi pedig úgy döntöttünk, hogy beleegyezésével – személyes adatok nélkül persze és kicsit megszerkesztve – közzétesszük a gondolatait!
  Hátha Téged is megerősít abban, hogy nálunk a helyed! 🙂

  Így foglalta össze az első hetét Nálunk:

  "Szeretném megköszönni azt, hogy a csapat része lehetek!

  Ez az első hét elszállt. Szó szerint. Megfordultam pár helyen, de ott vánszorgott az idő. Itt nálatok viszont... Észre sem veszem és már vége a napnak és hidd el, nem a pingpong miatt. Tudod egy ilyen munkahelyről ábrándoztam mint a Tárhely.Eu Kft. 😀

  Van kihívás a munkában! Lehet szabadon gondolkodni! Van lehetőség kibontakozni! Nálatok egyetlen hét alatt úgy érzem, több pozitív visszajelzést kaptam mint összességében a 10 évem alatt. Arra is rá kellett jönnöm, hogy újra bele kell rázódnom a pingpongba.

  (...) igazán jó szakember és ember! Jó humora van, segítőkész. De szerintem ezt már az állásinterjún "levetted", hogy jól ki fogunk jönni. Szakmailag nagyon ott van. Segítőkész és annak ellenére, hogy én azonnal belevetem magam a munkába, mégis tudtunk együtt tervezni. Számomra ez óriási élmény volt. Napját sem tudom, mikor volt bennem az az érzés, amit akkor éreztem, hogy valami újat és jót alkotok valakivel közösen.

  (...) Szóval a csapat tényleg nagyon jól összeszokott/összerakott és én pedig hálás vagyok azért, hogy a része lehetek.

  Még egyszer köszönöm s szép hétvégét kívánok!"

  Jelentkezz most

  Ingyen domain

  regisztráció a csomaghoz

  Tárhely rendelése mellé most ajándékba kap tőlünk 1 db domain regisztrációt! Így a csomag ára szinte mindent tartalmaz, amire csak szüksége lehet!
  A csomagban foglalt ingyenes domain regisztrációs végződések:

  .hu

  1 évre

  .eu

  1 évre

  Az ingyenes domain regisztrációt csak minimum egy éves tárhely rendelés mellé, a tárhely megrendelésekor, illetve utólagosan a megrendelést követő második hétig tudjuk biztosítani.