Díjnyertes tárhelyszolgáltató, a weboldal-tulajdonosok választása

WordPress vagy WooCommerce oldalát hozzánk költöztetné? Bízza gondos, szakértő kezekre a teljes folyamatot kattintson ide!

Általános szerződési feltételek

ÁSZF megtekintése / letöltése
Vásárlási és fizetési tájékoztatók letöltése
Shopping guide download

ÁSZF változások 2024.06.14 dátummal Szolgáltató az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2022/2065 rendelete (2022. október 19.) a digitális szolgáltatások egységes piacáról és a 2000/31/EK irányelv módosításáról (digitális szolgáltatásokról szóló rendelet) (a továbbiakban: DSA Rendelet) 14. cikke (1) bekezdésében meghatározottaknak megfelelően, az Általános Szerződési Feltételekben tájékoztatást nyújt az Előfizetők, Viszonteladók által megadott információkra vonatkozóan a Szolgáltatás használatával kapcsolatban általa megszabott korlátozásokról, továbbá a DSA Rendelet 16. cikke rendelkezéseinek megfelelően rögzíti meghatározott Szolgáltatás keretében elérhető mindazon információk bejelentésének mechanizmusát, amelyeket valamely magánszemély vagy szervezet szerint jogellenes tartalomnak minősülnek, valamint a DSA Rendelet 20. cikke rendelkezéseire figyelemmel tájékoztatást ad mindezekkel az igényekkel kapcsolatos belső panaszkezelési rendszeréről.

ÁSZF pontjainak tartalmi változása 2024.06.14 dátummal : 1.2, 3.7, 3.8, 4.9, 4.17, 5.2,5.11, 7.3, 13.6, 14.3, 14.10, 17, 18, 19, 20

Részletes információk és magyarázatok

199 - Mert komolyan gondoljuk
2011-ben egy hazánkban egyedülálló felelősségvállalást kezdeményeztünk Ügyfeleink irányába. Célunk az addig is prémium kategóriájú szolgáltatásaink további minőségi javítása volt azáltal, hogy Magyarországon először csökkentettük töredékére az egy szerverre kerülő tárhelyek számát. Így a más szolgáltatónál megszokott 500-1000 tárhely helyett mindössze 199 ügyfél került egy szerverre. Az eredmény minden várakozást felülmúlt: Sokszorta gyorsabb szerverek, robusztusabb erőforrások és nagyobb méretű tárhelyek Ügyfeleinknek és weboldalaiknak. 2013 elejére pedig már 100 szerverünkből több mint 18 szerveren biztosítottuk ezt a garanciát, amit Ügyfeleink belénk vetett bizalmának további növelése érdekében immár közjegyzővel is tanúsíttattunk. Így 100%-ig biztos lehet abban, hogy nálunk jó helyen van!
A TárhelyTerem

A TárhelyTerem fogalmát a Tárhely.Eu Kft. vezette be a 2011-es esztendőben. A TárhelyTerem természetesen ilyen módon nem azonos a szerverteremmel. A hagyományos értelemben vett szervertermet üzemeltető cégek túlnyomó többségének fő tevékenységi köre és bevételi forrása ugyanis a szerver-hoszting szolgáltatás, nem a tárhely biztosítása. Ez azt jelenti, hogy bárki elhelyezheti saját szerverüket ebben a helyiségben.

Igen, ám de ezáltal egy hagyományos szerverteremben:

  • Elsősorban a szerver termet üzemeltető cég a magasabb szolgáltatási díjat fizető szerver hoszintgot igénybe vevőkre helyezi a hangsúlyt, így pedig az olyan ügyfelek -mint Ön is- akik csak tárhelyet bérelnek a háttérbe szorulhatnak.. (Tisztelet a kivételnek!)
  • Mivel egy ilyen szerver terembe bárki bevihet szervert és bármit üzemeltethet rajta, ezáltal ez a hálózat teljesen másra is lehet használva. Képzeljük csak el, hogy valaki egy filmletöltő vagy egyéb óriási forgalmat generáló szervert helyez el, közvetlenül azon szerver mellé ahol az Ön weboldala fut!

Sajnos ez nem lehetetlen, hiszen a legtöbb tárhely szolgáltató cég hazánkban nem rendelkezik szerver teremmel, így a fenti kép mindennapos lehet.

Ezért is hoztuk létre az ország első TárhelyTermét, ahol az Ön weboldala olyan speciális szervereken van elhelyezve, amelyek körül kizárólag VPS -t és tárhelyet kiszolgáló szerverek vannak a terembe. Ezáltal nálunk nem terheli a hálózatot, filmletöltés vagy más nagy forgalmú rendszer, így a lehető legnagyobb sebességet tudjuk kihozni a szerverből és a weboldalából.

Gyorsabb weboldal, levelezés, nagyobb limitek
Néhány fontosabb limit, amely -ahogy láthatja- van, hogy jóval több, mint a konkurenciáknál. Ennek oka a 199 -es garanciára vezethető vissza, ugyanis jóval több erőforrást tudunk biztosítani így egy oldalnak, mint azok a szolgáltatók, akik sokször több weboldalt zsúfolnak össze egy szerveren! (Megjegyzés: Ezen limitek 2011 augusztus után történő új tárhely megrendelésekre érvényes.)

Óránként kiküldhető levelek száma: 3000 db (napi 10.000, havi 50.000)
php memory limit: 192 MB
max upload filesize: 50 MB
post_max_size: 50 MB
session.gc_maxlifetime: 1440 s

*A részletes információk és magyarázatok nem helyettesítik, hanem kiegészítik és segítik az ÁSZF megértését.

Ingyen domain

regisztráció a csomaghoz

Tárhely rendelése mellé most ajándékba kap tőlünk 1 db domain regisztrációt! Így a csomag ára szinte mindent tartalmaz, amire csak szüksége lehet!
A csomagban foglalt ingyenes domain regisztrációs végződések:

.hu

1 évre

.eu

1 évre

Az ingyenes domain regisztrációt csak minimum egy éves tárhely rendelés mellé, a tárhely megrendelésekor, illetve utólagosan a megrendelést követő második hétig tudjuk biztosítani.