Díjnyertes tárhelyszolgáltató, a weboldal-tulajdonosok választása

WordPress vagy WooCommerce oldalát hozzánk költöztetné? Bízza gondos, szakértő kezekre a teljes folyamatot kattintson ide!
Cegunkrol

Tudatosan szolgáljuk ügyfeleinket

A Tárhely.Eu Kft. egyik alapfilozófiája a tudatosság.

Etikailag, szakmailag, emberileg.

A teljesen magyar tulajdonban lévő vállalat tudatosan választotta a fejlődés és növekedés útját. A cég és munkatársai is elkötelezettek ügyfeleik és szolgáltatásaik iránt. Úgy gondoljuk, hogy a szolgáltatás tulajdonképpen „adás”, így ez jellemzi a hétköznapjainkat. Sokszor saját erőnkön felül is próbáljuk ügyfeleinket kiszolgálni. Ez az alapja a folyamatos és sikeres fejlődésnek, és a legnagyobb gyümölcse ennek nem pénzben mérhető, hanem az ügyfeleink elégedettségében

Több évig volt egyik fő szlogenünk, hogy szeretünk adni.
Ez mai napig is jellemző számunkra, a legtöbbek által használt szolgáltatásokhoz (tárhely) olyan extrákat vagy kapcsolt termékeket próbálunk nagy kedvezménnyel, de leginkább ingyenesen biztosítani, ami nagyon nagy segítség egy újonnan induló vállalkozásnak, weboldalnak (például marketing és webes csomagok, weboldalminősítési előfizetés, ingyenes megjelenés szakemberkereső portálon, féléves online számlázás előfizetés, háromhónapos ingyenes vírusvédelem, weboldalsablonok, keresőoptimalizálásban való segítség stb.). 

2020 - Az ország legismertebb és legnépszerűbb tárhely szolgáltatója!

Ezt együtt értük el kollégáinkkal! Köszönjük Nekik és Ügyfeleinknek 🙏🏻
2020 augusztusában egy független közvéleménykutató cég🏢📊 országos reprezentatív felmérést végzett számunkra, amiben telefonon☎️📞 kérdezték meg a válaszadókat. Az eredmény: a Tárhely.Eu a legismertebb📈, messze a legtöbb weboldaltulajdonos👨🏽‍💻👩🏼‍💻 által választott és legnépszerűbb magyar🇭🇺 tárhely szolgáltató is❕Mit is mondhatunk erre❓ Csak megköszönni tudjuk Ügyfeleinknek és Kollégáinknak!🙏🏻

Egy igazi Tárhely.Eu Experience!

Cégünk online voltára tekintettel minden fontos és releváns információt weboldalunkon közlünk, így a Tárhely.Eu traszparens, ellenőrizhető bárki számára. Szolgáltatunk magánszemélyektől, nagyvállalatoktól az egyéni vállalkozókig, iskoláktól önkormányzatokig szinte minden csoportnak, illetve több száz magyar szolgáltatónak biztosítjuk a technikai infrastruktúrát.

Elsőként vezettük be, hogy az általa biztosított szolgáltatás egyes tulajdonságaira közjegyzői tanúsítást vesz igénybe, így a márka hitelessége harmadik fél által is szavatolva van. Erre példa, hogy közel 9 évig egy osztott szerveren maximum 199 ügyfelet helyezünk el, nem zsúfoljuk túl, így elkerülhető, hogy az erőforrásokat egymás elől elhasználják az ügyfelek. Ez is példa arra, hogy számunkra nem a profitmaximalizálás fontos, hanem azt, hogy a szolgáltatás minősége hosszú távon fenntartható legyen, hiszen ennek a többszöröse is elférhet egy szerveren. A technológia fejlődésével az utóbbi időben természetesen felbukkantak egyre hatékonyabb megoldások is, amiket szintén bevetettünk az utóbbi években az ügyfelek elégedettsége érdekében.

Jelentős emberi és anyagi erőforrásokat fordítunk arra is, és egyik legnagyobb büszkeség számunkra, hogy a hihetetlenül gyorsan fejlődő IT világban régi, hűséges ügyfeleink számára is mindig megpróbáljuk a legújabb technológiáinkat biztosítani. Hogy legalább ugyan olyan előnyökkel járjon hűséges ügyfelünknek lenni, mint a új előfizetőinknek.

Ha például valaki nem tudja eldönteni, szeretné-e a mi szolgáltatásunkat választani, lehetősége van 30 napig ingyenes teszttárhelyet rendelni, hogy meggyőződhessen arról, elég megbízhatóak vagyunk-e számára. Megrendelés és ügyintézés során nem számítunk fel adminisztrációért plusz költséget, rejtett költségek nélkül nyújtjuk a szolgáltatásainkat. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát biztosítunk tárhely szolgáltatásra, amennyiben ügyfelünk nem elégedett a szolgáltatással.

Az e-mailes megkeresésekre a mért statisztikák alapján 80-90 százalékban 1 órán belül hasznos válaszokat kapnak ügyfeleink.

Felelős Munkaadó

A cég munkatársai a fiatal felnőtt korosztályba tartoznak, ezzel összhangban a munkakörnyezet is fiatalos, de érett. Sokan pár éves házasok vagy kisgyermekes családapák.

Minden részleg (ügyfélszolgálat, fejlesztés, IT stb.) külön bejáratú  irodahelyiséggel rendelkezik, minden munkaállomáson két monitor biztosítja az átlátható, precíz és gyors, kényelmes munkavégzést.

Az irodában több rekreációs és közösségi helyiség található, illetve egy csocsóasztal, darts, és a rendkívül népszerű pingpongasztal. A vezetés külön kérése minden alkalmazott felé, hogy – mivel ülőmunkát végeznek – szíveskedjenek rendszeresen felállni és mozogni, pingpongozni.  Ez a tevékenység a mozgás mellett csapatépítő is.

A céges konditerem is a kollégák fittséget hivatott megtartani.

Emellett csapatunk belülről motivált a munkavégzés tekintetében is, hogy szolgáltatásaival az ügyfelek elégedettségét növelje, illetve ahol csak lehet, a megélhetésükhöz, jólétükhöz hozzájáruljon. A cég alkalmazottai a közösen kialakított légkörnek köszönhetően őszinte emberi tisztelettel és kedvességgel viszonyulnak egymáshoz és ügyfeleikhez és belülről motiváltak abban, hogy kétkezi és intellektuális munkájukban, emberi kapcsolataikban is többet adjanak annál, mint ami elvárt. A munkatársakat is ez alapján választja ki a vezető, új kolléga felvétele esetén fontos, hogy az új személy a csapatba is könnyen integrálódjon. Az új kolléga visszajelzése ugyanolyan fontos a cégvezető számára, mint a már évek óta itt dolgozó kollégáké.

A cégen belül nem érezhető hierarchikus vagy bürokratikus rendszer, nem alakult ki ilyen hangulat. Rugalmas, dinamikus, ember- és hatékonyságközpontú közös munkát helyezzük előtérbe.

Az introvertáltabb, visszahúzódóbb személyiséggel rendelkező kollégák érdekeit van, hogy a vezetők képviselik a határozottabb kollégákkal egyeztetve.

Az iroda dizájnját a cég minden kollégájának véleményét és ízlését figyelembe véve alakította ki közösen a cég közös projekt keretében.

Az irodánk földszinti előterében kerékpártároló található, illetve a férfi és női mosdóban kialakítottunk zuhanyzót is, hogy senkinek ne kelljen lemondania arról, hogy kerékpárral járjon dolgozni, akár messziről is.

A kornonavírus időszakban elsők között rendeltünk el a kollégáink védelme érdekében homeoffice-t, illetve az ezt megelőző időszakokban összefogtunk, hogy senkinek se kelljen tömegközlekedéssel bejárnia.

Társadalmi felelősségvállalás

Céges kultúránk ösztönzi a céges, csoportos és egyéni jótékonykodást. Pár példa:

A legnagyobb céges adománygyűjtő kampányunk korábbi év szeptemberében ért véget. Ez az akció a Heim Pál Alapítvánnyal együttműködve történt, ahol mintegy 400 000 ezer forintot gyűjtöttünk közösen munkatársainkkal és ügyfeleinkkel egy speciális kórházi gyermekágy megvásárlására.

cloth_csr_small_bg

Rendszeresen gyűjtik kollégáink az otthon már nem használt vagy gyermekek által kinőtt ruhákat. Ezeket rászorulók részére adják át, van, aki személyesen támogat szükségben lévőket, vannak, akik a kihelyezett gyűjtőkonténerekben helyezik el a ruhákat.

Heim Pál Alapítvány számára ügyfeleinkkel közösen évek óta gyűjtünk évi 1-2 speciális kórházi gyermekágy megvásárlására. Kezdetektől az adakozási kultúrának növelése volt a cél, a társadalmi hatás, hiszen évente akár több tízezer ügyfélnek adjuk át ezt az információt megrendeléskor, hosszabbításkor, tehát figyelemfelkeltő módon.

Rendszeres pénzbeli adománnyal karitatív szervezeteket támogatnak (legalább 11 fő).
Emellett támogatnak fogyatékkal élő gyermekeket gondozó alapítványt, örökbefogadást segítő alapítványt is.

Gyermekétkeztetési alapítványok karácsonykor külön támogatást élveznek, illetve iskolakezdéskor, Mikuláskor külön adományokat gyűjtünk nekik.

Többek rendszeresen vesznek részt véradáson, de csoportosan és vállalati szervezés keretében is meg szokott valósulni.

Az 1 % felajánlásokról egy-két ember kivételével mindenki tudatosan rendelkezik akár alapítványról, egyházról vagy esetleg állatotthonról van szó.

Szakértő kollégáin közül vannak, akik oktatási alapítványoknak nyújtanak díjmentes informatikai támogatást.

Segítettünk daganatos gyermekek gyógyulását szolgáló intézmény felújítási és karbantartási munkálataiban.

Kiskorúak védelme

Kiskorúak védelme

Ezt a részt külön kiemelnénk, hiszen online cég vagyunk, és más cégek online jelenlétét segítjük.

Cégünk nagy hangsúlyt helyez a fiatalkorúak védelmére, így a jogi vonatkozás mellett emberileg is kérjük felnőtt tartalmú oldalakat működtető cégek együttműködését. Ha ilyen tartalom működtetését célzó domaint rendelnek nálunk, azonnal jelezzük ügyfelünknek, hogy egyrészt a jogszabályok miatt fontos a weboldalt azoknak megfelelően működtetni. Jelenleg a szabályok alapján figyelmeztető jelzést kell kihelyezni a weboldalra, nem lehet korlátlanul elérhető a tartalom. Ezen kommunikációink során nemcsak a jogszabályra hivatkozunk hanem emberileg is kérjük együttműködését a leendő partnernek.

Környezetvédelem

Elektronikai hulladékok nagyobb mennyiségben gyűlnek össze cégünknél, ám ezeket sosem dobjuk ki, hanem összegyűjtjük, hogy a megfelelő átvevőhelyen adhassuk le azokat.

Cégünk több tízezer ügyfélkapcsolatot menedzsel, ennek ellenére évente elenyésző mennyiségű papírt és nyomdafestéket használunk 2011 óta, illetve újrahasznosított papírokat használunk a nyomtatóba, ám ahogy említettük, papírból eleve nagyon keveset használunk, ügyfeleink felé is az e-számlát szorgalmazzuk.

Energiahasználatunkat próbáljuk minimalizálni a megfelelő technológiák felhasználásával. Amilyen általunk nem használt eszközeink (például szerverek) vannak egy alapítvány, kórház  részére ajándékozzuk, 2020-ig nem kellett még egyszer sem hulladéktelepre szállítanunk ilyen eszközöket, mindig megtaláltuk a hasznos felhasználás módját.

A pet palackok számának és a sokféle hulladék csökkentése érdekében számos olyan díjmentes megoldást biztosítunk munkatársainknak (vízautomata, ingyen kávé, tej, innivaló stb.) amivel egyfajta központosított módon oldjuk meg a környezetbarátságot. Hiszen így kollégáinknak nem kell beszerezni naponta külön kis tételben ezeket, hanem környezetgazdaságos kiszerelésekben adjuk át kollégáinknak. Figyelünk a hazai termelőktől való beszerzésre is.  Illetve minden kollégának BPA- és BPS-mentes, újrahasználható műanyag kulacsokat is ajándékoztunk.

Kollégáink egyéni életükben is figyelnek arra, hogy minél kisebb legyen ökológiai lábnyomuk, s ezt a mentalitást a munkahelyen is megtartják. Kollégáink 90 százalékban kerékpárral és tömegközlekedést igénybe véve közlekednek otthonuk és munkahelyük között. Az otthonokban szelektíven gyűjtik a hulladékot, emellett többen külön gyűjtik a pet palackok kupakjait, hogy azokat jótékonysági célokra is felhasználhassák.

Több apróságot újrahasznosított termékeket forgalmazó boltból rendelünk hosszú évek óta. (Például szemeteszsák, mosogatószivacs, papír.)

Az irodánk földszinti előterében kerékpártároló található, illetve a férfi  és női mosdóban kialakítottunk zuhanyzót is, hogy senkinek  ne kelljen lemondania arról, hogy kerékpárral járjon dolgozni, akár messziről is.

Ingyen domain

regisztráció a csomaghoz

Tárhely rendelése mellé most ajándékba kap tőlünk 1 db domain regisztrációt! Így a csomag ára szinte mindent tartalmaz, amire csak szüksége lehet!
A csomagban foglalt ingyenes domain regisztrációs végződések:

.hu

1 évre

.eu

1 évre

Az ingyenes domain regisztrációt csak minimum egy éves tárhely rendelés mellé, a tárhely megrendelésekor, illetve utólagosan a megrendelést követő második hétig tudjuk biztosítani.