Díjnyertes tárhelyszolgáltató, a weboldal-tulajdonosok választása

WordPress vagy WooCommerce oldalát hozzánk költöztetné? Bízza gondos, szakértő kezekre a teljes folyamatot kattintson ide!
fejlesztoknek

Web vagy WordPress fejlesztő vagy?

Akkor jó helyen jársz!

A Tárhely.Eu a

legnépszerűbb

tárhely szolgáltató Magyarországon
2020 augusztusában végzett országos reprezentatív telefonos közvéleménykutatás alapján.
A Tárhely.Eu szolgálja ki a legtöbb weboldalt Magyarországon

74 117

kiszolgált weboldal

A Tárhely.Eu messze a legtöbb pozitív hiteles Google értékeléssel rendelkező szolgáltató

⭐️⭐️⭐️⭐️

Több száz fejlesztő választott már minket partnerként

Miben adunk többet számodra?

Mi tudjuk, hogy a tárhelynek stabilitást és kiszámíthatóságot kell biztosítani Neked. Megfelelő támogatást kell biztosítania számodra üzleti és szakmai életben. Segítséget és lehetőséget kell teremtenie Neked, hogy ügyfeleiddel közös céljaitokat meg tudjátok valósítani.  Incidensek esetén őszinteséget, megoldást és segítséget vársz el. És valószínűleg a lehető legkevesebbet szeretnél foglalkozni a tárhelyes ügyekkel:)

Az ország legnagyobb hoszting-support csapata támogat Téged

A támogató csapatunk:  Az ország legnagyobb hoszting-support csapatában olyan képzett emberek vannak, akik területükön akár 10-20 éves tapasztalattal is rendelkeznek (nem csak WordPress és egyéb CMS rendszerekben, hanem sokféle web, Layer2/3 hálózat, szerverkörnyezet, operációs rendszerek, szerverszolgáltatások, pl: FTP, levelezés, apache, nginx, litespeed, IIS és egyéb web, adatbázisok, programnyelvek, természetesen cPanel, virtualizációk stb.)

Gyorsan és segítőkészen próbálunk minden felmerülő kérdésre választ adni, ami igazi kihívás úgy, hogy több ezer különféle kérdést tesznek fel nekünk. Évente több mint 50.000 alkalommal, mégis 80%-ban 1 órán belüli válaszidőt tudjuk biztosítani.

WordPress-webmesteri vagy rendszergazdai csapatunk több ezer WordPress optimalizálásában, javításában segédkezett már.
Folyamatos segítséggel, támogatással és hasznos ajándékokkal próbáljuk elérni, hogy weboldala, WordPress-rendszere a lehető leggyorsabb legyen.
Több száz WordPress és weboldal fejlesztővel állunk folyamatosan kapcsolatban, akikkel konzultálva mindig a legoptimálisabb környezetet és segítséget próbáljuk nyújtani.

Emellett rengeteg kényelmi extra szolgáltatást biztosítunk, vagy épp automatizált hibafelderítő-, javító, optimalizáló megoldásokat biztosítunk szerver és WordPress oldalról is.

Az ország legerősebb tárhely erőforrása szolgálja ki ügyfeleid weboldalát

A Tárhely.Eu az ország legnagyobb és legerősebb tárhely-infrastruktúrájával és georedundáns, 120+ Gbit-es szupergyors hazai és nemzetközi hálózattal rendelkezik saját eszközökön, több szervertermünkben.

    – Az ország legnagyobb tárhely-infrastruktúrájával hazánkban egyedülálló méretű és összerejű szerverek szolgálják ki a weboldalakat.
    – Dinamikus erőforrás elosztás – ezen erőforrásokat az aktuális hardveres erőforrásigényeknek megfelelően dinamikusan osztjuk el a szerverek között, hogy minden szerver arányosan sok erőforrást kapjon.
    – A legrégebbi, hűséges ügyfeleinket sem hagyjuk magukra! Hazánkban egyedülálló módon folyamatosan cseréljük le a korábbi hardvereket újabb technológiákra, hogy minden hűséges ügyfelünk akár az új ügyfeleinkével azonos infrastruktúra előnyeit élvezhessék. Például csak 2020-ban több mint 80 szervert cseréltünk le!
    – Saját routerek, hálózati eszközök, direkt BIX és egyéb jelentős hazai és nemzetközi minőségi internet kapcsolatok, 2020-ban megújított DNS-szerverek és egyre nagyobb kapacitású DDoS-szűrés a lehető leggyorsabb kapcsolatokért.
    Célunk, hogy folyamatosan növeljük az ügyfeleinknek biztosított erőforrásokat.

Rugalmas és egyedülálló megoldásokat kínálunk fejlesztőinknek

Alap szerver oldali szoftveres megoldások: Domainenkéni PHP verzió váltás, PHP beállítások, GIT stb, a cPanel és a szerver oldali szolgáltatások lehetőségeinek kiaknázása, több évtizedes hazai hoszting tapasztalattal, és olyan beállításokkal, amiket az ország legtöbb weboldalának üzemeltetésének tapasztalatai alapján optimalizálunk.

Megoldások minden esetre:  Jelentős erőforrású osztott tárhelyek (3-4GB fizikai memória, min 3 Ghz Processzor stb.),  prémium osztott tárhelyek vagy épp dedikált virtuális vagy fizikai szerver alapú megoldások, magas rendelkezésre állású szolgáltatások stb.

Szupport megoldások: egyedülálló támogatói csapatunk próbál kiemelten hangsúlyt tenni a fejlesztő ügyfeleinkre.  Hibabejelentéseknél, és külön támogatói anyagokban, hírekben, dokumentációkban is kiemelt szerepet kapnak fejlesztőink. 

Emellett olyan egyedülálló automata hibafelderítő, támogató, optimalizáló segítő eszközöket (Ticket Support, WordPress optimalizáló, TTFB segítő, monitoring stb.) is biztosítunk ami Neked vagy ügyfelednek is rendkívül hasznos. 

WordPress optimalizáló rendszerünk pár kattintással megvizsgálja, hogy a tárhely a WordPress-re optimalizált-e, illetve a WordPress terhelés oldalról leggyakoribb beállításai megfelelőek-e. Ezután azonnal automatikusan vagy jóváhagyást kérve elvégzi a javasolt beavatkozásokat.

cPaneles debug funkciónk egy kiváló eszköz a tárhelyen futó WordPress és egyéb CMS-rendszerek, weboldalak, PHP-alapú szkriptek és alkalmazások teljesítményproblémáinak felderítésére, például a lassú vagy felesleges terhelést okozó

  • bővítmények (pluginek),
  • adatbázis-lekérdezések,
  • függvények,
  • külső (webes) lekérések

felderítésében. Nemcsak profi fejlesztőknek, de laikusoknak is nagy segítség tud lenni, főleg a WordPressnél és egyéb CMS-rendszereknél gyakori bővítmény-/plugintúlterhelési problémák beazonosításakor. A rendszer egyértelműen megnevezi például azt a WordPress-modult, amely a túlterhelést okozza, így elég csak az adott bővítményt javítani, kikapcsolni és a betöltést így tesztelni

Üzleti, partnerségi megoldások: ajánlás, affiliate vagy kupon alapú rendszertől a pontgyűjtésen át az akár anonim ( ahol az ügyfél téged lát
hoszting szolgáltatónak) viszonteladói partnerségig több féle üzleti lehetőség, hogy támogassuk a te üzleti elképzelésedet

Könnyebbé tesszük Neked az ügyintézést!

2 féle megoldást is választhatsz:

Tulajdonosonként külön fiók

A jó megoldás, ha a megbízódnak csak a honlapot készíted. Ekkor Te is regisztrálhatsz az ő email címével fiókot, a Te címedet pedig fel tudod venni a fiókban, így a technikai kérdésekben segíteni tudunk Neked, de a számlázással és egyéb adminisztrációval nem téged strapálunk.
Ügyfelenként külön fiók
Ha több partnered van, akkor mindenkinek egyszerűen tudsz külön fiókot regisztrálni, de minden fiókban meg tudod adni a Te mailcímedet is, így Neked bármelyik fiókkal kapcsolatos kérdés, kérés esetén tudunk segíteni.
cPanel hozzáféréssel
A cPanel felületen minden tárhely oldali beállítást egyszerűen módosítani tudsz, legyen szó email cím létrehozásról, FTP felhasználókról, vagy adatbázisokról.
Nem tudod továbbszámlázni, de elérhető Affiliate / Kupon kód

Bár Viszonteladásra nem alkalmas, de a pontgyűjtés – jutaék rendszerünkkel Affiliate vagy kupon kód alapon részesedhetsz a hozzánk irányított ügyfelekből. Hogyan? Ha van ügyféladmin felhasználód, kattints ide további információért. https://ugyfeladmin.tarhely.eu/index.php?m=hostingpromo

Legyen ez?

Válassz az alábbi csomagjaink közül:

Viszonteladói partnerség

Akkor előnyös, ha te szeretnéd az ügyfelednek fenntartani a tárhelyet. Viszonteladói partnerség esetén ugyanis mindet Te intézhetsz a saját fiókodból a domain regisztrációtól kezdve a tárhelyek létrehozásáig. Sőt, a tárhelyet is olyan áron értékesíted a partnered felé, amennyiért szeretnéd. És ha úgy szeretnéd, minden a te neved alatt fog szolgáltatni! Olyan mintha te lennél a tárhely szolgáltatója is az ügyfelednek, az ügyfél nem fog látni minket.
Minden a Te fiókodban van
A domain rendeléstől a tárhely létrehozásáig mindent egy fiókban Te kezelhetsz és értékesítheted tovább. Anonym megodásainknak köszönhetően a partnered nem tudja, hogy nem közvetlen Te vagy a szolgáltató.
cPanel és WHM hozzáféréssel

A cPanel mellett itt már a felsőbb WHM felülethez is hozzáférést kapsz, így mélyebb beállításokat is elvégezhetsz, illetve a tárhelyek kiosztását is te menedzseled.

Tovább tudod számlázni
A domaint és tárhelyeket is tovább tudod számlázni a Neked tetsző áron.

Viszonteladnál?

Válassz az alábbi csomagjaink közül:
Ha fentiekkel kapcsolatban kérdésed lenne, keresd bátran az ügyfélszolgálatunkat!

WordPressre is specializálódva

Bekapcsolható automatikus frissítések

Külön core-ra, pluginre vagy témákra is beállítható szerver odlalról.

Tesztkörnyezet

Hozzon létre éles WP-jéről egy teszt másolatot a fontosabb teszteléshez

Gyors belépés

További funkciók: gyors belépés, cron automatikus kikapcsolása, debug mód gyors beállítsa stb.

WordPress-re specializálódótt víruskereső

Automata program, amely folyamatosan ellenőrzi a WordPress tárhelyre feltöltött fájlokat. Amennyiben fertőzött állományt talál, azt a terjedés elkerülése érdekében karanténba zárja, Önt pedig értesíti erről, illetve a javasolt óvintézkedésekről.

Brute force védelem

Leggyakoribb WP-s támoadások (login, xmlrpc stb.) extra szerver oldali védelme.

Biztonság

A tűzfalunkon és egyéb szerver és hálózat szintű védelmi eljárásokon kívül még az alábbi biztonsági mechanizmusukkal fokozzuk WP oldala biztonságát.

CMS verziófigyelő

Rendszerünk időközönként ellenőrzi a WordPress tárhelyére feltelepített WordPress verziót, így esetleg ha valamelyik honlap frissítését elfelejtette volna, a rendszerünk erről értesíti Önt.

Természetesen ezen szerver oldali megoldások mellett ajánlott WordPress oldalról is fokozni a biztonságot bővítményekkel, biztonsági beállításokkal.

Olvasson további közel félezer véleményt ide kattintva!

Szervertermünkről

néhány információ

Vásárolj

normál tárhelyet

Rendelj

viszonteladói tárhelyet

…vagy kérdés esetén lépj kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.

Több WordPressed / CMS-ed van, és azon más-más PHP verzióval futnak?

Nem probléma! Nálunk domainenként tudsz akár eltérő PHP verziót is állítani (5.5-től egész 7.4-ig). Sőt, még a PHP direktívák (memory_limit, upload_max_filesize...) is domainenként egyedileg szerkesztheted.

Tied a kontroll! Mindent egyszerűen elérsz

Minden eszközt biztosítunk, hogy zökkenésmentesen migrálhasd vagy szerkeszthesd az oldalad. FTP, SFTP, SSH és phpMyAdmin is elérhető, hogy mindenhez hozzáférésed legyen. Továbbá a GIT-et is támogatja a rendszerünk.

Gyorsítsd fel!

Több gyorsítótárazási lehetőség elérhető nálunk, amivel hasíthat az oldalad. Gzip, memcache és további cache modulok is elérhetőek a tárhelyen.

Miért jó innen futtatni az oldalad?

Mindenünk a biztonság!

Biztonsági szkriptünk figyelni a tárhelyedre telepített CMS-eket, így ha esetleg elfelejtetted volna frissíteni valamelyik oldalad, a rendszerünk figyelmeztetni fog. Ezen felül egy másik mechanizmusunk a tárhelyen lévő állományokat szkenneli folyamatosan, és ha fertőzöttet talál, a terjedés megakadályozása érdekében azt karanténba zárja, téged pedig emailben értesít a szükséges lépésekről.

Modern technológia

A tárhelyedet egy banknak épült, a legszigorúbb követelményeknek is megfelelő, budapesti szerverteremben hosztoljuk, többszörösen redundáns klímával, áramforrással és nettel. A gépeink szintén nem telezsúfolt PC-k, hanem SSD-s modern rack-szerverek, amiket 24/7 monitorozunk.

A tárhely és Mi is elérhetőek vagyunk

A csomagjainkra 99,9%-os rendelkezésre állást vállalunk. Ez részünkről nem csak egy kiírt érték, ígéret, hanem a gyakorlatban is teljesül. De nem csak a tárhelyet, hanem kollégáinkat is el tudod érni. Az egyik leggyorsabb tech-supportot mi biztosítjuk az országban.

Gond volt a frissítés során?

Telepítettél egy új modult, vagy frissült a WP, és szétesik az oldal? Ne aggódj, mi készítettünk mentést, amit egyszerűen vissza tudsz Te is tölteni.

A szerver oldali tárhely mentés mellett egy kattintással készíthetsz csak a WordPress-ről mentést és állíthatja azt vissza. Főleg jelentősebb fejlesztés vagy frissítés előtt hasznos.

Ingyen domain

regisztráció a csomaghoz

Tárhely rendelése mellé most ajándékba kap tőlünk 1 db domain regisztrációt! Így a csomag ára szinte mindent tartalmaz, amire csak szüksége lehet!
A csomagban foglalt ingyenes domain regisztrációs végződések:

.hu

1 évre

.eu

1 évre

Az ingyenes domain regisztrációt csak minimum egy éves tárhely rendelés mellé, a tárhely megrendelésekor, illetve utólagosan a megrendelést követő második hétig tudjuk biztosítani.